Aramızı bozmak istemem

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Mırnav

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,792
Öncelikle Söyleyeyim BEN 13 YAŞINDA DEĞİLİM. 36 yaşındayım. Siz benden RTX TİTAN fotosu istediniz. Benimkini değil. Ben bu parayı bulmak için 10 yaşından beri biriktiriyorum. GTX hatta GT'den bile haberim yokken bu parayı biriktirdim. Ayıptır söylemesi 12.000 TL maaşım var. 8 Kişiye bakıyorum. Bide Çin'e gittim diye Zengin olacak halim yok. Çin'e giderken uçak parasının yarısını ben, ödüyorum ben ben. Çin'deyken de
zaten herkesle google çeviri ile konuşuyorum. Bir de yaşımı DONANIM ARŞİVİ FORUM'da yaş 13 olarak ve adımı söylemeden geziyorum. Abicim benim kuzenim söyledi diye 6 ay hapiste yattı. Lütfen moralimi bozmayın. Para kolay kazanılmıyor. Ön yargılı konuşmayın. 2 saat yürüyüşten geldim 1000 mesaj geldi. Buradan bir şey öğrendiysen ne mutlu bana. Aramızı bozmak istemiyorum.:):)

Burdan Beni yanlış anlayanlar ve ön yargılılar için sesleniyorum.

Olay ne bilmiyorum ama FAKE diye bağırıyor yazdıkların.
Ben yıllardır forumlarda takılırım kesinlikle 13 yaşındasın.

Konu ne?

Olay ne bilmiyorum ama FAKE diye bağırıyor yazdıkların.
Ben yıllardır forumda takılırım kesinlikle 13 yaşındasın.

yıllardır takıldığın foruma martta katılanlar bile yıllardır takılmadı ne saçmalıyorsun ayrıca adam fake değil paranın ve zekanın kimde olduğu belli olmaz

Dostlar ne oluyor ? olay nedir ?

Olay doğru beyler ben rtx titanım

yıllardır takıldığın foruma martta katılanlar bile yıllardır takılmadı ne saçmalıyorsun ayrıca adam fake değil paranın ve zekanın kimde olduğu belli olmaz
Yazdığımı düzelttim.
Yıllardır FORUMLARDA takılırım.
2010dan beri donanımhaberde ve bilimum Türkçe İngilizce sitelerde takılıyorum.
Emin ol insanların yazdığından ne tip biri olduğunu anlayabiliyorum artık.

forumun yaş seviyesinin çok yüksek olduğunu düşünmüyorum zaten takılma öyle şeylere. istersen 1000 yaş yaz istersen 5 kimse kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değil kanıtlamamalı da. forumda amaç ... yarıştırmak değil bir şeyleri çözüme ulaştırmaya çalışmak. yaşınızı bilmiyorum 36 da olabilir 13 de olabilir önemli olan şey bilgi sadece bunu değil foruma ülkenin %95ine anlatamıyorsun . kısacası takılmayın böyle şeylere siz yardım etmeye ve yardım almaya çalışın gerisi sadece zaman kaybı. bunu herkes için söylüyorum bir kişiye özel değil

Öncelikle Söyleyeyim BEN 13 YAŞINDA DEĞİLİM. 36 yaşındayım. Siz benden RTX TİTAN fotosu istediniz. Benimkini değil. Ben bu parayı bulmak için 10 yaşından beri biriktiriyorum. GTX hatta GT'den bile haberim yokken bu parayı biriktirdim. Ayıptır söylemesi 12.000 TL maaşım var. 8 Kişiye bakıyorum. Bide Çin'e gittim diye Zengin olacak halim yok. Çin'e giderken uçak parasının yarısını ben, ödüyorum ben ben. Çin'deyken de
zaten herkesle google çeviri ile konuşuyorum. Bir de yaşımı DONANIM ARŞİVİ FORUM'da yaş 13 olarak ve adımı söylemeden geziyorum. Abicim benim kuzenim söyledi diye 6 ay hapiste yattı. Lütfen moralimi bozmayın. Para kolay kazanılmıyor. Ön yargılı konuşmayın. 2 saat yürüyüşten geldim 1000 mesaj geldi. Buradan bir şey öğrendiysen ne mutlu bana. Aramızı bozmak istemiyorum.:):)

Burdan Beni yanlış anlayanlar ve ön yargılılar için sesleniyorum.
Baya gerçekçi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,095
Üyeler
190,151
Son üye
handy