Mırnav
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,792
Öncelikle Söyleyeyim BEN 13 YAŞINDA DEĞİLİM. 36 yaşındayım. Siz benden RTX TİTAN fotosu istediniz. Benimkini değil. Ben bu parayı bulmak için 10 yaşından beri biriktiriyorum. GTX hatta GT'den bile haberim yokken bu parayı biriktirdim. Ayıptır söylemesi 12.000 TL maaşım var. 8 Kişiye bakıyorum. Bide Çin'e gittim diye Zengin olacak halim yok. Çin'e giderken uçak parasının yarısını ben, ödüyorum ben ben. Çin'deyken de
zaten herkesle google çeviri ile konuşuyorum. Bir de yaşımı DONANIM ARŞİVİ FORUM'da yaş 13 olarak ve adımı söylemeden geziyorum. Abicim benim kuzenim söyledi diye 6 ay hapiste yattı. Lütfen moralimi bozmayın. Para kolay kazanılmıyor. Ön yargılı konuşmayın. 2 saat yürüyüşten geldim 1000 mesaj geldi. Buradan bir şey öğrendiysen ne mutlu bana. Aramızı bozmak istemiyorum.
Burdan Beni yanlış anlayanlar ve ön yargılılar için sesleniyorum.
zaten herkesle google çeviri ile konuşuyorum. Bir de yaşımı DONANIM ARŞİVİ FORUM'da yaş 13 olarak ve adımı söylemeden geziyorum. Abicim benim kuzenim söyledi diye 6 ay hapiste yattı. Lütfen moralimi bozmayın. Para kolay kazanılmıyor. Ön yargılı konuşmayın. 2 saat yürüyüşten geldim 1000 mesaj geldi. Buradan bir şey öğrendiysen ne mutlu bana. Aramızı bozmak istemiyorum.
Burdan Beni yanlış anlayanlar ve ön yargılılar için sesleniyorum.