Aranıza Yeni Katıldım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

SchewizeN

80+
Reaksiyon skoru
15
Merhabalar,

Aranıza saniyeler önce katıldım. İsmim Can Berk ama Berk ismini kullanmayı tercih ediyorum. Sanal rumuzum ise "SchewizeN"dir. Daha çok e-spor ve oyunla uğraş vermekteyim. CS:GO kariyerimde profesyonel olarak analistlik ve menajerlik dönemim de oldu. Şu aralar Esporify adı altında bir haber blogu projemle uğraş veriyorum. Hakkımda daha fazla merak ettiğiniz konular var ise çekinmeden sorabilirsiniz.

Teşekkürler.

Merhabalar,

Aranıza saniyeler önce katıldım. İsmim Can Berk ama Berk ismini kullanmayı tercih ediyorum. Sanal rumuzum ise "SchewizeN"dir. Daha çok e-spor ve oyunla uğraş vermekteyim. CS:GO kariyerimde profesyonel olarak analistlik ve menajerlik dönemim de oldu. Şu aralar Esporify adı altında bir haber blogu projemle uğraş veriyorum. Hakkımda daha fazla merak ettiğiniz konular var ise çekinmeden sorabilirsiniz.

Teşekkürler.
Hoş geldin Can

Merhabalar,

Teşekkürler.
spor yapiyor musun?

Böyle merhabalaşmayı vs. profiline durum olarak yazsan daha iyi olur. Kuralları okumanı öneririm.

" 10- "İyi geceler, merhaba, selam" gibi ölü paylaşımlar "

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,344
Üyeler
190,897
Son üye
tarikensatar