Squex
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 4,673
Argo olarak mı?burda söyliyemem ama ipucu verem. bir Dişi ile münasebete girmek.
Evet öyleymiş
Argo olarak mı?burda söyliyemem ama ipucu verem. bir Dişi ile münasebete girmek.
sanırım bundan bahsediyorsun :çari başi diyolardı burada
sonra da başım baş dı çene
diyorlardı
anlamını bilmiyorum bilen varsa aydınlatırsa sevinirim
eğer küfür ise vallahi bilmiyorum uyarı atmayın lütfen
ve dedigim dişi karşındakinin ANNESİ !!!Argo olarak mı?
Evet öyleymiş![]()
lan yanımda kız varken çocuğun biri gelip öyle demişti abi sen kürtçe biliyon mu diyipsanırım bundan bahsediyorsun :
çawani başi : nasılsın ? iyi misin ?
ez başım tü çawayi : ben iyiyim . sen nasılsın ?
not : yazlışları tamamamen kulağıma geldiği şekille yazdım. yanlış olabilir (şu şekil mesela : gerçek = how are you ? benim yazdığım = haw ar yu ? )
2-3 kelime.Evet arkadaşlar aranızda kürtçe bilen varmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben biliyorum
Buraya bildiğiniz bir kürtçe kelimeyi yazabilirsiniz
Ve ben bunu sinifta ayağa kalkarak söylemiştimsanırım bundan bahsediyorsun :
çawani başi : nasılsın ? iyi misin ?
ez başım tü çawayi : ben iyiyim . sen nasılsın ?
not : yazlışları tamamamen kulağıma geldiği şekille yazdım. yanlış olabilir (şu şekil mesela : gerçek = how are you ? benim yazdığım = haw ar yu ? )
ve dedigim dişi karşındakinin ANNESİ !!!
az önce aklıma geldi. Modlarımız bu konuda eksik bence.lan yanımda kız varken çocuğun biri gelip öyle demişti abi sen kürtçe biliyon mu diyip
ben de bana küfür mü ediyorsun diye diklenmiştim abisini çağırmıştı ortalık karıştı sırf şunun yüzünden
zaten cüsseme güvenip yükseldim de gerçeği öğrenince bi garip oldu
çeviri kullanırız diyecektim zazaca ne la çevirisi yokaz önce aklıma geldi. Modlarımız bu konuda eksik bence.
şimdi ben zazaca da kürtçede biliyom. Gelsem birinizin annesine sövsem nereden bilecekler. O yüzden buradan tavsiye olsun. Kürtçe veya zazaca bilen bi arkadaşı getirseler ii olur. (ve o arkadaş, ben olmak istemiyorum.)
zazaca hiç duymadın mı cidden ? şuan atalarım serii üzgün moruQ.çeviri kullanırız diyecektim zazaca ne la çevirisi yok![]()