Öneri Arapça yı ders olarak kim buldu???

1615885994362.png

Ar*plara yalanmaya devam etsin bizimkiler, peygamber soyu (!)

İngilizce ve Almancayı ben de görüyorum. İleride bir işe başvurduğunda kimse sana arapça sormayacak, İngilizce ve Almanca soracak.
Ar*pça öğrenmek saçmalık, ortaokulda zorla seçmeli ders koydukları için önce sınıf ardından okul değişmiştim. Gram pişman değilim.
Bence yanılıyorsunuz. Her dilin önemi vardır. Ki Arapça Dünya üzerinde Almanca'dan daha çok konuşulmaktadır.
İmkanım olsa İspanyolca ve Çince de öğrenmek isterdim.

Heralde Araplar. İmam Hatibe gitmek senin hatan. Gerçi şimdiki yönetim sağolsun her yerdeler ben liseye başladığımda (2010) pek yoktu.

İngilizce ve Almancayı ben de görüyorum. İleride bir işe başvurduğunda kimse sana arapça sormayacak, İngilizce ve Almanca soracak.
Ar*pça öğrenmek saçmalık, ortaokulda zorla seçmeli ders koydukları için önce sınıf ardından okul değişmiştim. Gram pişman değilim.
Bir dili sansürlemek ırkçılıktan başka bir şey değildir. Lütfen ırk/dil/milletlere karşı saygılı davranın.

Ortaokulda İHO gitmediysen zorlayabilir. Sıfırdan harflerin başta orta sonda yazılışı vb. öğretiyorlardı beşinci sınıfta ama lisede böyle olmaması, normal ortaokuldan İHL liselesine geçenler için negatif bir durum.

Geri