Aras kargo mağdurluğu

Reaksiyon skoru
3
Merhaba arkadaşlar , Trendyol'dan bir ürün sipariş ettim sipariş İzmir aras kargo menderes şubesinden evime ulaşacak ama bu şube ile baya kötü geçmişimiz var. 7 ay önce yine aynı siteden ürün sipariş ettim ayni şekilde İzmir menderes şubesi ve bana kargom 4 ay sonra geldi telefonları açmıyorlar maile cevap yok yine aynı olayı yaşamaktan korkuyorum ne yapmalıyım böyle bir olay daha yaşanırsa ? (ayrıca bu şubenin google haritalar yorumlarıda rezalet)

Merhaba arkadaşlar , Trendyol'dan bir ürün sipariş ettim sipariş İzmir aras kargo menderes şubesinden evime ulaşacak ama bu şube ile baya kötü geçmişimiz var. 7 ay önce yine aynı siteden ürün sipariş ettim ayni şekilde İzmir menderes şubesi ve bana kargom 4 ay sonra geldi telefonları açmıyorlar maile cevap yok yine aynı olayı yaşamaktan korkuyorum ne yapmalıyım böyle bir olay daha yaşanırsa ? (ayrıca bu şubenin google hartilara yorumlarıda rezalet)
öyle bir şey olursa aras kargo genel müdürlüğünü ara bildir

sana en yakın başka bir şubeye gitmesi için aras kargo müşteri hizmetlerini arayabilirsin belki bu şekilde hallolabilir

Merhaba arkadaşlar , Trendyol'dan bir ürün sipariş ettim sipariş İzmir aras kargo menderes şubesinden evime ulaşacak ama bu şube ile baya kötü geçmişimiz var. 7 ay önce yine aynı siteden ürün sipariş ettim ayni şekilde İzmir menderes şubesi ve bana kargom 4 ay sonra geldi telefonları açmıyorlar maile cevap yok yine aynı olayı yaşamaktan korkuyorum ne yapmalıyım böyle bir olay daha yaşanırsa ? (ayrıca bu şubenin google haritalar yorumlarıda rezalet)
Hiç bişey yapamazlar. Verdiğin paranın istediği şeyi sana getirmek zorundalar. Tutanak tut hasarlı gelirse. Mahkemeye kadar yolu var benim arkadaşım iphone aldı 100 bin tl tazminat + iphone la çıktı. Hiç bişey yapamazlar korkma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,283
Üyeler
188,913
Son üye
ICelal
Geri