Neler Yeni

Yardım Aras kargo ne kadar rezalet fotoğrafları koyuyorum

Lyzex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Efe Dalkın
3günden beri yolda daha elime ulaşmayı geç Manisa'ya bile gelemedi ne kadar kotu sistemleri var arıyorum numaradan botla konuşuyorum takip numarası nı doğru yazıyorum yanlış diyo bugün gelir dedim ama 18 inde olduğu yaptığı işlemi bidaha niye yapıyor ne ***** iş
Screenshot_2023-11-20-18-25-12-202_com.android.chrome.jpg

BabaVoss7

80+ Silver
Kral tamam sinirlisinde forumdakiler ne yapabilir yani buna. Haklısınmı diyelim yani. Şans işi kargo. Kullanmadığım kargo yok. Bazen erken bazen geç gelir maalesef. 1.5 haftada gelen kargolarım var ona bakarsan yurtiçinde. Sabırlı ol np

Lyzex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Efe Dalkın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kral tamam sinirlisinde forumdakiler ne yapabilir yani buna. Haklısınmı diyelim yani. Şans işi kargo. Kullanmadığım kargo yok. Bazen erken bazen geç gelir maalesef. 1.5 haftada gelen kargolarım var ona bakarsan yurtiçinde. Sabırlı ol np
Kral gençerden sistem aldım 2 kasımda ve daha 17 sinde çıktı kargoya ve hala gelmedi sence napayım

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Bu olabilecek bir şey. Tüm kargo firmaları bu durumu yaşatabiliyor zaten. Hat aracı farklı şey şube aracı farklı şey. Sırf ürün 3 gündür kargoda diye atıp tutmak doğru değil.

Lyzex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Efe Dalkın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu olabilecek bir şey. Tüm kargo firmaları bu durumu yaşatabiliyor zaten. Hat aracı farklı şey şube aracı farklı şey. Sırf ürün 3 gündür kargoda diye atıp tutmak doğru değil.
Bro gornmuyonmu hem hat aracı hemde şube aracıda 2 kere aynı işlemi yapıyor

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,209
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Yapacak bir şey yok aras ertesi gün getriyor normalde bana ,ama ptt vs 1 hafta oldu hala yolda mesela şans işi. Diğer tarafa bakıyon agt ,kG siparişin ardından 16 saat te eve getiriyor.

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Emre Altun
Sen takıp numaranı at formca bastıralım kargoyu hızlı getırın dıye. Aynı ıslemı yapabilir araba arızalanmıstır cıkamamıstır. Ne bılım sofor hastalanmıstır. Bizim burada da en temiz calisan aras kargo, en kotusu surat kargo. napalim simdi. Yapcak bisey yok beklicen kardes

Bay Yaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ahmet yaman
Dostum maalesef yapılabilecek bir şey yok şikayet var sitesine yazman daha doğru olacaktır

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
özellikle kasım indirimleri zartları zurtları döneminde kargo firmalarında yük katlanarak artıyor. yani normal 1 günde gelen bir ürün 5 günümü bile bulduğu oluyor çünkü teslim edecekleri paket miktarı aşırı düzeyde katlanarak artıyor. normal yani.

TahinPekmez

80+ Silver
aras kadar berbat firma yok. müdüründen tut da şubede kini yoldakini hepsini şikayet ettim. boş. bir halt olmadı. kata cikarmazlar, aramazlar. telefona bakmazlar. teslim.kodunu kendileri giriyor nasilsa. alayı üçkağıtçı

Top Bottom