Aras kargo rezilliği

DoğuamaBatı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,288
IMG_20210430_192549.jpg

Yasak günü beni evde bulamamışlar. Neyse aradım müşteri hizmetleri diyorki e sizi aramışlar açmamışsiniz diyor arayan yok. + Olarak bi tutarsizlik var evde bulamadık mesaji dagitim mesajindam önce geliyor ne hikmetse bu 3 etti aras kargo

Bu geldik yoktunuz yalanı artık sıkmaya başladı.

Alıntıyı görüntüle
Yasak günü beni evde bulamamışlar. Neyse aradım müşteri hizmetleri diyorki e sizi aramışlar açmamışsiniz diyor arayan yok. + Olarak bi tutarsizlik var evde bulamadık mesaji dagitim mesajindam önce geliyor ne hikmetse bu 3 etti aras kargo
Isleten adama gore değişiyor bu ama yoğun bi yerdeysen kaçınılmaz ...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu geldik yoktunuz yalanı artık sıkmaya başladı.
Aynen

Alıntıyı görüntüle
Benide aramışlar duymamışım gelip teslim ettiler ama her şubedeki çalışanlar farklı o yüzden böyle olmuştur

Benide aramışlar duymamışım gelip teslim ettiler ama her şubedeki çalışanlar farklı o yüzden böyle olmuştur
Evin 6. Katında oturuyorum die çıkmak istemiyorlar bazen haber etmeyip dış kapiya birakip gidiyorlar.

Alıntıyı görüntüle
aynn kardeşim aras kargo aç kapıyı

Alıntıyı görüntüle
Bu hafta UPS de yaptı. Hatta gönderdikleri kargo takip kodu da yanlıştı.

Bu hafta UPS de yaptı. Hatta gönderdikleri kargo takip kodu da yanlıştı.
Ups de geldi bu gun kapiya vurdu uyuyordum biraz geciktim kapiya 1 2 dk acmayinca hemen aradi geliyorum dedim kapiya ve hemen aldm firma var firma var

klasik aras kargo

Şşş aç kapıyı aras kargo

Şaka bir yana herkesin oturduğu yerdeki şube farklı mesela buradaki aras sübesi güzel iş yapıyor biz internetten alışveriş yaptık 1 günde kargoya verildi 1 gün olmadan kargodan bize teslim edildi ups kargo 2 günde filan getirdi (buradaki şube dekiler) yani o bu şu iyi ya da kötü dememiz pek işe yaramıyor burada kargo seçerken daha çok mahalledekilere sormak daha mantıklı bence

Geri