Aras kargo rezilliği

Şşş aç kapıyı aras kargo

Şaka bir yana herkesin oturduğu yerdeki şube farklı mesela buradaki aras sübesi güzel iş yapıyor biz internetten alışveriş yaptık 1 günde kargoya verildi 1 gün olmadan kargodan bize teslim edildi ups kargo 2 günde filan getirdi (buradaki şube dekiler) yani o bu şu iyi ya da kötü dememiz pek işe yaramıyor burada kargo seçerken daha çok mahalledekilere sormak daha mantıklı bence
Dostum şube ise bu arasın genel müdürlüğü denetim yapacak şikayet var a baktim 66.000 e yakın şikayet vardi

Ulan bu Aras kargoyu bir ben seviyorum herhalde kapımızın önünde şubesi var bir şey sipariş ediyorum bir gün sonra geliyor o.O2

Ben hiçbir kargoyu sevmiyom 3. Kattayız hiçbiri çıkmıyor hep arayıp ayaklarına çagğırıyolar bir de aradık yotkunuz var ya
beni arayıp öyle dediklerinde maaşının yarısını vericeksen olur geliyim diyorum yukarı geliyor. Kapıma kadar gelmiceksen kargocu olmanın ne anlamı var.

her aras şube iyi olmayabiliyor bizim burda aras iyi

Alıntıyı görüntüle
Yasak günü beni evde bulamamışlar. Neyse aradım müşteri hizmetleri diyorki e sizi aramışlar açmamışsiniz diyor arayan yok. + Olarak bi tutarsizlik var evde bulamadık mesaji dagitim mesajindam önce geliyor ne hikmetse bu 3 etti aras kargo
bugün kargo şirketleri kapalı diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,944
Üyeler
187,909
Son üye
ekorak
Geri