Aras Kargo Sen Nelere Kadirsin

Transcontinental

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
660
Daha aras kargo ile ne yaşayabilirim diye düşünürken aras kargo her seferinde çıtayı yükseltmeyi başarıyor. Daha önce bir çok kez evde 3-4 kişi olmasına rağmen kargom geldik yoktunuz denerek teslim edilmemişti ama bu ilk defa başıma geldi. Adamlar bırak geldik yoktunuz demeyi benim yerime kargoyu şubeden almak istediğime karar vermişler. Şube de bize 3km uzaklıkta :) Ne diyeceğimi bilemiyorum.

Ekler

• WhatsApp Image 2023-04-25 at 23.13.25.jpeg
    WhatsApp Image 2023-04-25 at 23.13.25.jpeg
    75.6 KB · Hit: 135
ÇWİEALŞÖAÇWÖEKLNWEANÇOÖŞÜĞKPWEANÇOÜĞKPWEWEANKÇĞÜNWEAÜĞPKLÇWEANÇPÜĞKWENÜPKÇĞWEAN
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gidip bunu yapanı bulup döverdim, şakasız. Tavsiye değildir, şiddet dostunuz değildir!

ÇWİEALŞÖAÇWÖEKLNWEANÇOÖŞÜĞKPWEANÇOÜĞKPWEWEANKÇĞÜNWEAÜĞPKLÇWEANÇPÜĞKWENÜPKÇĞWEAN
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gidip bunu yapanı bulup döverdim, şakasız. Tavsiye değildir, şiddet dostunuz değildir!
Denedikde olmuyor öyle hacı adamlar öyle bı vurdum duymazki şikayet edicez dediğinde banane istediğin yere şöyle diyor 2 hafta kargo gelmedi şubeye gittim gıda vardı içinde çürümüştü mk çöpe attık 200 liramı ne kargo parası vardı bide boşa gitti

Böyle bağırıp çağırınca oturun sakinleşin filan demiyorlar devam ediyorlar yine .d

Daha aras kargo ile ne yaşayabilirim diye düşünürken aras kargo her seferinde çıtayı yükseltmeyi başarıyor. Daha önce bir çok kez evde 3-4 kişi olmasına rağmen kargom geldik yoktunuz denerek teslim edilmemişti ama bu ilk defa başıma geldi. Adamlar bırak geldik yoktunuz demeyi benim yerime kargoyu şubeden almak istediğime karar vermişler. Şube de bize 3km uzaklıkta :) Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Dayı valla aynısını bende yaşadım bugün 2 gündür getirecekler kargoyu her gün dağıtıma çıkarıyorlar geri şubeye getiriyorlar 😂. Demek ki herkese aynısını yapmışlar

Geri