Neler Yeni

aras kurye kargomu başkasına teslim vermiş

ziur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
emin cica
arkadaşlar ince hesaptan yapmış olduğum alışverişin kargsunu dün takip ettiğimte kargonun tamamlandığını gördüm fakat bana gelmedi arıyorum fakat olumlu bir sonuç alamıyorum ne yapmam gerek şubesine gittim bana bunun aras kurye olduğunu aras kargonun bununla ilgilenmediğini söylediler

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Müşteri hizmetlerine ulaşın, gerekli yasal hamlelerinizi yapın.

• Beğen
Reaksiyonlar: ziur

ziur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
emin cica
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Müşteri hizmetlerine ulaşın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerekli yasal hamlelerinizi yapın.
hepsini yaptık arıycaz diyorlar 5 saattir bir cevap yok İncehesap a da anlattım olayları onlarda yardımcı olucaklarını söylediler

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hepsini yaptık arıycaz diyorlar 5 saattir bir cevap yok İncehesap a da anlattım olayları onlarda yardımcı olucaklarını söylediler
Aras Kurye dediniz birde onlarla görüşün.

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
arkadaşlar ince hesaptan yapmış olduğum alışverişin kargsunu dün takip ettiğimte kargonun tamamlandığını gördüm fakat bana gelmedi arıyorum fakat olumlu bir sonuç alamıyorum ne yapmam gerek şubesine gittim bana bunun aras kurye olduğunu aras kargonun bununla ilgilenmediğini söylediler
İnsan bir isim kimlik sorur imza alır çok kötü bir kargo gerçekten tabi ki pandemi döneminde imza alınmaz isim sormuşsa bile alan kişi böyle bir vebali nasıl aldı.

ziur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
emin cica
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnsan bir isim kimlik sorur imza alır çok kötü bir kargo gerçekten tabi ki pandemi döneminde imza alınmaz isim sormuşsa bile alan kişi böyle bir vebali nasıl aldı.
yani mahkemelik bir durum 2000tl lik bir kargo söz konusu vebali ya da öteki dünya umurumda değil açıkçası

Aras Kurye dediniz birde onlarla görüşün
Aras Kurye dediniz birde onlarla görüşün.
onların herhangi bir şubesi yok ulaşmam söz konusu değil sadece müşteri temsilcisiyle görüşme sağlaya biliyorum

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
yani mahkemelik bir durum 2000tl lik bir kargo söz konusu vebali ya da öteki dünya umurumda değil açıkçası

onların herhangi bir şubesi yok ulaşmam söz konusu değil sadece müşteri temsilcisiyle görüşme sağlaya biliyorum
Müşteri temsilcisi ile konuştunuz mu? Ne dediler?

• Beğen

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3

Geçmiş olsun bana da oldu dediğim gibi fakat o kadar yüksek bir meblağ değildi aldığım ürün.

• Beğen
Top Bottom