- Konu Sahibi Konu Sahibi
yazımsal sorunlar derken ne oluyor ?Şuan evet yazılımsal sorunları var ama yavaş yavaş düzeltiyolar ama sen saf güç olarak da 1080p de güzel fps ler alırsın
yazımsal sorunlar derken ne oluyor ?Şuan evet yazılımsal sorunları var ama yavaş yavaş düzeltiyolar ama sen saf güç olarak da 1080p de güzel fps ler alırsın
Mesela nvidia dlss rtx vb olsun bütün rakiplerine saplıyor ama intel daha yeni girdiği için onlarda daha gelişme aşamasında diyebilirizyazımsal sorunlar derken ne oluyor ?
yani performans anlamanında sorun olmaz ?Mesela nvidia dlss rtx vb olsun bütün rakiplerine saplıyor ama intel daha yeni girdiği için onlarda daha gelişme aşamasında diyebiliriz
Saf güçte 3060 kullanıyomuşsun gibi düşünyani performans anlamanında sorun olmaz ?
güncelemeler İnşallah biran once gelir pc sipariste inş pisman olmamSaf güçte 3060 kullanıyomuşsun gibi düşün
kanka ömrü muhtemelen daha artar şu anda ama fiyatına baktığımız zaman iyi bir seçenek ama ben o fiyat bandına şahsen rx6600 lü sistem bakardım 3060 da çok overrated bence rx6600 bayağı yerde tokatlıyo saf güçtepeki ömru ne kadar gider 2 3 yıl ?
ben 12 k ya i3 12100 f arc 750 pişman olmam İnşallahkanka ömrü muhtemelen daha artar şu anda ama fiyatına baktığımız zaman iyi bir seçenek ama ben o fiyat bandına şahsen rx6600 lü sistem bakardım 3060 da çok overrated bence rx6600 bayağı yerde tokatlıyo saf güçte
Açmayı bırak 1080p high ayarlarda oynarsın. Arc a750 güzel kart üzmez rtx 3060 denginde, çoğu yeni nesil oyunlarda geçiyor hatta.ben 12 k ya i3 12100 f arc 750 pişman olmam İnşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki acaba fifa 24 açarmı
sağol teşşekur ederim 3 pazartesi salı gelicek İnşallahAçmayı bırak 1080p high ayarlarda oynarsın. Arc a750 güzel kart üzmez rtx 3060 denginde, çoğu yeni nesil oyunlarda geçiyor hatta.