TEMEL REIS
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 457
B580 tabi
Okuduğunu anlamakta problem mi yaşıyorsun? 2 seçenek sordu. Yoksa buraya 5090 bile yazarız.İkisi de değil. Render tarzı işler yoğunluktaysa bütçeniz 13.000 tl civarıysa ikinci el Rtx 3080. İlla bu iki karttan biriyse kesinlikle hiç beğenmesem de Rtx 4060. Intel B580 bu konularda daha yeni sayılır. Çekirdek sayısı Rtx 4060'a göre daha az. CUDA çekirdekleri sayesinde NVIDIA her zaman Intel ve Amd ekran kartlarından bir kaç adım daha önde. Neye göre B580 yazdı arkadaşlar merak ettim. Eleştirmek için yazmıyorum. Öğrenmek için soruyorum. Neye göre B580 arkadaşın istekleri doğrultusunda daha iyi? Oyundan falan bahsetmemiş.
Ben de bu yazınızdan dolayı sizin için aynı şeyleri düşünüyorum. Açık açık yazdım. İkisi haricinde ikinci el Rtx 3080 aynı fiyatlara daha iyi ama olur da illa ikisi arasında sıfır alırsanız Rtx 4060, B580'i renderda geçiyor diye açık açık yazmışım. Eğer hatalıysam B580 gibi bir kartın renderda neden Rtx 4060'a göre tercih edildiğini bilmek istemişim. Neden Rtx 4060'ı bu konuda B580'nin önünde gördüğümü belirtmişim. Hatalıysam B580 arkadaşın istedikleri özelinde neden daha iyi olduğunu B580 tercih eden arkadaşlara üsluba uygun sormuşum. Şimdi ben size soruyorum. Okuduğunuzu anlamakta problem mi yaşıyorsunuz?Okuduğunu anlamakta problem mi yaşıyorsun? 2 seçenek sordu. Yoksa buraya 5090 bile yazarız.
İkinci el RTX 3080 almak mantıklı görünüyor, ancak uzun süredir piyasada olduğu için alacağım kartın düzgün çalışıp çalışmayacağından emin olamıyorum.İkisi de değil. Render tarzı işler yoğunluktaysa bütçeniz 13.000 tl civarıysa ikinci el Rtx 3080. İlla bu iki karttan biriyse kesinlikle hiç beğenmesem de Rtx 4060. Intel B580 bu konularda daha yeni sayılır. Çekirdek sayısı Rtx 4060'a göre daha az. CUDA çekirdekleri sayesinde NVIDIA her zaman Intel ve Amd ekran kartlarından bir kaç adım daha önde. Neye göre B580 yazdı arkadaşlar merak ettim. Eleştirmek için yazmıyorum. Öğrenmek için soruyorum. Neye göre B580 arkadaşın istekleri doğrultusunda daha iyi? Oyundan falan bahsetmemiş.