Neler Yeni

Arc A750 Uygun Fiyatlı Sistem Önerisi

creatiffe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Metejan Kurnaz
Arkadaşlar arc a750 ekran kartı aldım. Ancak sistemin diğer parçaları konusunda kararsızım. Seçtiğim parçaları buraya ekliyorum, aynı fiyata daha iyisiyle değistirebileceğimiz bir parça var mıdır? Ya da fiyat düşürmek için daha düşük model parça da örebilirsiniz. Mümkün olduğunca düzgün markaların parçalarıyla ucuz bir sistem toplamaya çalışıyorum.

Sistem;

Ryzen 5 5600
Asus Prime B450M K II
Kingston NV3 1 TB M2 NVME SSD
Corsair VENGEANCELPX16GB (2x 8GB) DDR4 3200 MHz
MSI MPG A650BN ATX 650W
MSI MAG FORGE M100R

Bu parçalar uyumlu mu bilmiyorum. İlk defa sistem topluyorum.

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Uğur Çam
Bütçeniz ne kadar hocam

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,164
İsim
Abdullah Aydoğdu
Ark kullanıyordu aynı ekran kartını az çile çekmedi.

ergin0651

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ergin Ergin
Kötü uzak durun. 2400 RPM e 75 derece... bide 2dk lik testte ....

Bende arc 750 almayı düsünüyordum 4.5k'ya 2.el'de buldum
rx6600 e bütçe yetmiyorsa bal gibi de alınır. İnsanlar fiyatına göre tercih ediyor zaten. 7 ye serin çalışacağına 4.5 a sıcak çalışsın ne olacak??
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar arc a750 ekran kartı aldım. Ancak sistemin diğer parçaları konusunda kararsızım. Seçtiğim parçaları buraya ekliyorum, aynı fiyata daha iyisiyle değistirebileceğimiz bir parça var mıdır? Ya da fiyat düşürmek için daha düşük model parça da örebilirsiniz. Mümkün olduğunca düzgün markaların parçalarıyla ucuz bir sistem toplamaya çalışıyorum.

Sistem;

Ryzen 5 5600
Asus Prime B450M K II
Kingston NV3 1 TB M2 NVME SSD
Corsair VENGEANCELPX16GB (2x 8GB) DDR4 3200 MHz
MSI MPG A650BN ATX 650W
MSI MAG FORGE M100R

Bu parçalar uyumlu mu bilmiyorum. İlk defa sistem topluyorum.
Sistem gayet güzel ama stok soğutucuda bu işlemci yanıyor. mümkünse tray alıp kule tipi iyi bir soğutucu ile almanızı öneririm

Son düzenleme:

creatiffe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Metejan Kurnaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçeniz ne kadar hocam
Bu parçalar şu anda sepetimde ve tutar 15.500 TL olarak görünüyor. Bu fiyata daha iyisi toplanırlar mı hocam?

rx6600 e bütçe yetmiyorsa bal gibi de alınır. İnsanlar fiyatına göre tercih ediyor zaten. 7 ye serin çalışacağına 4.5 a sıcak çalışsın ne olacak??

Sistem gayet güzel ama stok soğutucuda bu işlemci yanıyor. mümkünse tray alıp kule tipi iyi bir soğutucu ile almanızı öneririm
Yanıyor derken fazla zorlandığında mi yanıyor yoksa günlük kullanımda da yanma riski var mı? Ben CS2 ve Forza 4 için alıyorum bu sistemi

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Şan Özşaho

Hocam peki sizce i7 7700 ve intel arc 750 ikilisinde darboğaz yermiyim, bu beni ne kadar etkiler?

ergin0651

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ergin Ergin
Hocam peki sizce i7 7700 ve intel arc 750 ikilisinde darboğaz yermiyim, bu beni ne kadar etkiler?
Çok fazla darboğaz olmaz. Olsa bile daha alt ekran kartına düşmen mantıksız zaten. Varsın işlemci beslediği kadar beslesin. Yetmedi yerde zaten sistemi yeniler kartı yeni sisteme takarsın. Darboğaz zararlı bir şey değil

Bu parçalar şu anda sepetimde ve tutar 15.500 TL olarak görünüyor. Bu fiyata daha iyisi toplanırlar mı hocam?

Yanıyor derken fazla zorlandığında mi yanıyor yoksa günlük kullanımda da yanma riski var mı? Ben CS2 ve Forza 4 için alıyorum bu sistemi
O oyunlarda 90 dereceleri görür. Günlük kullanımda yüke girmezse 70 lerde çalışır

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Şan Özşaho
Çok fazla darboğaz olmaz. Olsa bile daha alt ekran kartına düşmen mantıksız zaten. Varsın işlemci beslediği kadar beslesin. Yetmedi yerde zaten sistemi yeniler kartı yeni sisteme takarsın. Darboğaz zararlı bir şey değil

O oyunlarda 90 dereceleri görür. Günlük kullanımda yüke girmezse 70 lerde çalışır
O kadar ısınan bir kart mı ?

ergin0651

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ergin Ergin
Hayır R5600 den bahsediyorum. Kart için testleri inceleyebilirsiniz. Abartıldığı kadar ısınmıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Şan Özşaho
Hayır R5600 den bahsediyorum. Kart için testleri inceleyebilirsiniz. Abartıldığı kadar ısınmıyor.
İnternette rtx 3060 ile i7 7700 işlemcinin oyun testlerine baktım islemci %80'lerde kullanılıyor ekran kartı ise %90-95, intel arc 750'de rtx 3060 benzeri olduğundan fps drop yada ciddi bir darboğaz olmaz diye düşünüyorum sizde bir bakabilir misiniz rica etsem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,127
Üyeler
164,443
Son üye
clafwq
Top Bottom