Neler Yeni

Arc B580 alacaklar dikkat!

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
EmreE
İntelin yeni piyasaya sürdüğü Arc B580 baya f/p bir ekran kartı gibi gözüküyor ama çok büyük bir sorunu ortaya çıktı. Ekran kartını orta seviye bir cpu ile kullanırsanız (ekran kartının segmentini göz önünde bulundurursanız çoğu sistemde böyle olucak) performansı ciddi bir şekilde düşüyor. Herkesin Rtx4060 ti la karşılaştırdığı senaryolarda darboğazı önlemek için en iyi oyun işlemcisi olan Ryzen 7 9800X3D kullandığı için B580-in performansı artıyor evet ama 9800x3d-nin fiyatı b580-in ikikatı ve kimse böyle bir pc toplamaz genelde orta segment 5600 7500 f falan kullanilir boyle ekran kartlarıyla ve son testlerde bunun gibi orta segment işlemcilerde performansı rtx4060 seviyesine kadar düşüyor hatta bazen daha fazla. Tabi bu butun oyunlarda olmasada yinede ciddi bir sorun.
Bu videoda detayli anlatiliyor
Güncelleme aldıkca düzelir bu önceden de olan birşeydi zaten

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Tam olarak arc b580 ve 9800x3d kullanıyorum
Tam olarak performans alamıyorum
Belkide benim sistemimde anakart düşük kaldığı içindir bilemiyorum
Arc b580
R7 9800x3d
Asus a620 m-k anakart
Kingston 32gb ddr5 5200 mhz ram
Kingston 1tb (7000-3900) nvme m2 ssd
Fsp 750w +80 kasa ve msi core liquıd 240mm sıvı soğutucu
anakart 9800x3d icin zayif ondandir en azindan b650 falan olsaydi belki

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Çözerler elbet
Driver ile çözerler muhtemelen

hocam driver ile çözülür muhtemelen anakartınız da öyle berbat denilecek gibi değil ki zaten anakartın sisteme katkısı yok fps açısından ekran kartı piyasaya yeni çıktı ufak tefek sorunlar olacaktır
cozerler elbet diye neden gecistiriyorsunuz intel cozsun oyle cikarsin 1 yil gec ciksina ama iyi ciksin eger bu sorun olmasaydi 10 numara ekran karti ben bile seceneklerimin arasina eklerdim

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
Arda doğan
cozerler elbet diye neden gecistiriyorsunuz intel cozsun oyle cikarsin 1 yil gec ciksina ama iyi ciksin eger bu sorun olmasaydi 10 numara ekran karti ben bile seceneklerimin arasina eklerdim
Onlar dahi bilmiyor olabilirler veya kimi sorunları kullanıcılar tespit ettikten sonra önceliğe alabilirler yeni yeni bu işe girişiyorlar ve kartlar bence performans olarak gayet başarılı sadece yazılımda ilerlemesi gerek

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Bunu zaten izlemiştim kral. Forumda bir çok kişi hala da B580 öneriyordu ve her seferinde bu konu hakkında tartışıyorduk konu açayım dedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onlar dahi bilmiyor olabilirler veya kimi sorunları kullanıcılar tespit ettikten sonra önceliğe alabilirler yeni yeni bu işe girişiyorlar ve kartlar bence performans olarak gayet başarılı sadece yazılımda ilerlemesi gerek
Ubisoft mu bunlar test etmeden ürün piyasaya sürüyorlar? Evet ne kadar test etselerde gözden kaçan sorunlar illaki olucak ama bunuda gözden kaçırmazsın yani. Belkide durumun farkındaydılar ama intelin şu andaki durumunu birazda olsun düzeltmek için erken piyasaya sürdüler

Son düzenleme:

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
berkay
hocam 0 sorunsuz diye çıkaramazlar zaten piyasa sürecek sorunlara bakıcak kullanıcı ne yaşamış sıkıntısı ne diye ona göre çözüm bulucak

SugarRay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Meriç Bozdemir
9800x3d ye verecek paramız olsa b580 i kim ne yapsın kasasında :D

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
Arda doğan
Bunu zaten izlemiştim kral. Forumda bir çok kişi hala da B580 öneriyordu ve her seferinde bu konu hakkında tartışıyorduk konu açayım dedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ubisoft mu bunlar test etmeden ürün piyasaya sürüyorlar? Evet ne kadar test etselerde gözden kaçan sorunlar illaki olucak ama bunuda gözden kaçırmazsın yani. Belkide durumun farkındaydılar ama intelin şu andaki durumunu birazda olsun düzeltmek için erken piyasaya sürdüler
Adamlar işlemcide bitiyo çünkü eijdjejrjrn

Top Bottom