jombo
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,557
f2p olmasını bende savunuyorum zaten oyunu f2p olarak duyurmuşlardı 1-2 yıl önceİşte oyunu balon yapan şey bu. Extraction shooter demek risk almak, gear fear yaşamak ve zorlu pvp demek bi nevi. Arena da delta da tarkovda bunları fazlasıyla veriyor ama arc raidersta öldüğünde unlucky yav diyip diğer oyuna geçiyorsun çünkü kaybın resmen YOK. Pvp arkaplanda tutulup loot yap aga diye salmışlar. Oyunu güzel yapan şey sadece grafiği veya fizik motoru değildir. Öyle olsa insanlar tarkova yüzlerce dolar vermez, en büyük stash olan paketi 250usdye alıyorsun. Oyun neden hypelandı bi fikrim yok keza finals da böyle hypelanıp 1 ay sonra günlük 5k oyuncuya düştüDaha çok oyuncuya sahip metin2 knight pvp serverlar var fena komik
Oyunun tutunma şansı f2p olmasıydı apt*l gibi 40dolar yaptılar. Param yok değil bu arada steamde ve diğer platformlarda 2k+ oyunum var ama ben bu oyuna 10 dolardan fazla vermem 50-60saat sonra da oynamam dediğim gibi extraction shooter diye çıkan oyunda extraction shooterın ana fikri bile yok. Division2den tek farkı oyun motoru, extractlama muhabbeti falandır vuruş hissi bile damacanaya vuruyor gibi hissettiriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben bu arada tarkovu uzun süre oynadım; açıkçası eskisi kadar sevmiyorum da çünkü oyun motoru grafikler eski çağda kaldı.. Ama oyunun ana fikrine, mekaniklere olaylara gelince oyun tam anlamıyla mükemmel bir EXTRACTION SHOOTER. Altını çizerek söylüyorum. Yürüdüğün her adımda etrafı kolluyorsun gearim lootum gitmesin diye. Keza delta ve arenada da oyle. Ben arc oynarken 5-6. oyunda ben napıyorum yav dedim agalarla forest oynuyor gibi hissettim sadece aila savaşıp 2-3 tane adam görüyorsun combatta tatmin edici hiç bir olay yok resmen competitive oyun değil de casual oyun gibi.
 , gear fear olmaması da ayrı olay ben oyuna bir tık casual yaklaştığım için böyle şeyleri takmadım
 , gear fear olmaması da ayrı olay ben oyuna bir tık casual yaklaştığım için böyle şeyleri takmadım