Arc raiders fiyatlandırma politikası

İşte oyunu balon yapan şey bu. Extraction shooter demek risk almak, gear fear yaşamak ve zorlu pvp demek bi nevi. Arena da delta da tarkovda bunları fazlasıyla veriyor ama arc raidersta öldüğünde unlucky yav diyip diğer oyuna geçiyorsun çünkü kaybın resmen YOK. Pvp arkaplanda tutulup loot yap aga diye salmışlar. Oyunu güzel yapan şey sadece grafiği veya fizik motoru değildir. Öyle olsa insanlar tarkova yüzlerce dolar vermez, en büyük stash olan paketi 250usdye alıyorsun. Oyun neden hypelandı bi fikrim yok keza finals da böyle hypelanıp 1 ay sonra günlük 5k oyuncuya düştü :D Daha çok oyuncuya sahip metin2 knight pvp serverlar var fena komik :D Oyunun tutunma şansı f2p olmasıydı apt*l gibi 40dolar yaptılar. Param yok değil bu arada steamde ve diğer platformlarda 2k+ oyunum var ama ben bu oyuna 10 dolardan fazla vermem 50-60saat sonra da oynamam dediğim gibi extraction shooter diye çıkan oyunda extraction shooterın ana fikri bile yok. Division2den tek farkı oyun motoru, extractlama muhabbeti falandır vuruş hissi bile damacanaya vuruyor gibi hissettiriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bu arada tarkovu uzun süre oynadım; açıkçası eskisi kadar sevmiyorum da çünkü oyun motoru grafikler eski çağda kaldı.. Ama oyunun ana fikrine, mekaniklere olaylara gelince oyun tam anlamıyla mükemmel bir EXTRACTION SHOOTER. Altını çizerek söylüyorum. Yürüdüğün her adımda etrafı kolluyorsun gearim lootum gitmesin diye. Keza delta ve arenada da oyle. Ben arc oynarken 5-6. oyunda ben napıyorum yav dedim agalarla forest oynuyor gibi hissettim sadece aila savaşıp 2-3 tane adam görüyorsun combatta tatmin edici hiç bir olay yok resmen competitive oyun değil de casual oyun gibi.
f2p olmasını bende savunuyorum zaten oyunu f2p olarak duyurmuşlardı 1-2 yıl önce :D , gear fear olmaması da ayrı olay ben oyuna bir tık casual yaklaştığım için böyle şeyleri takmadım :D

oyun kötü değil ama çokta iyi değil helldivers 2 gibi bir süre hypelanır sonra gg :kekw:

oyun kötü değil ama çokta iyi değil helldivers 2 gibi bir süre hypelanır sonra gg :kekw:
aktif 180k oyuncusu var bakalım 1 haftalık sonucu çok merak ediyorum tamammı devammı niteliğinde bir sonuç çıkacak ortaya

oyun çıkalı 24 saat olmadı ama asya kıtasından bazı oyuncular yerel fiyatlandırmanın gelmediği konusunda sitemkar ve premium edition alan oyuncuların bazıları ek para verdiği kaplamalara erişemez durumda yani steam incelemelerinde bu gibi sorunlar mevcut benim sorum ise şu Türkçe dilini bile ekleyen embark neden ülkemizde yerel fiyatlandırma yapmıyor yada yapamaz mı? bizim asya kıtasından neyimiz eksik #arcraidersyerelfiyatlandırmaistiyoruz!
Bu oyun yerine Exoborne almayı tercih ederim bekliyorum cıkışını 2 playtest tinede katıldım Arc raider optimizasyon cok iyi ama

optimizasyon falan filan inter milan iyi zatende sorun fiyatı hocam D

oyundaki microtranscionları görsen zaten direk iade edersin :PeepoLeave:
playtest sınırlı olduğu için pek bir şey anlayamadım...

Bu oyun yerine Exoborne almayı tercih ederim bekliyorum cıkışını 2 playtest tinede katıldım Arc raider optimizasyon cok iyi ama
Exoborne da pek umut vadetmiyor maalesef. Half life oyun motoru bile daha iyi olabilir :D Büyük hevesle iyi bi extraction bekliyorum bende maalesef. Deltayı tarkovu yedim yuttum

Exoborne da pek umut vadetmiyor maalesef. Half life oyun motoru bile daha iyi olabilir :D Büyük hevesle iyi bi extraction bekliyorum bende maalesef. Deltayı tarkovu yedim yuttum
hocam tarkov ya ne diyim babadır bizim için ama ondan sonra adam akıllı bi extraction shooter looter gelirmi muamma

hocam tarkov ya ne diyim babadır bizim için ama ondan sonra adam akıllı bi extraction shooter looter gelirmi muamma
Delta çok tatmin edici. Tek sorunu hile... Eu ve amerika çin anticheatini spyware olarak gördüğünden globalde kullanmıyorlar o yüzden bypass edilmesi çok kolay. Extraction oyunu olduğu için de deli gibi boost/rmt dönüyor bu yüzden özellikle zor mod maplerinde çok hile var. Ama zaten tarkov oynadıysanız orada hayal gücünün ötesinde hileler görmüşsünüzdür vakumdan tutun da stashten bile item çekme hilesi vardı :D Deltaya şans verin beni tarkova küstüren oyun oldu. Cod/apex/tarkov karışımı diyebilirim. Fizik combat mekanikleri cod, karakter skilleri de apexten geliyor az çok. Uzun süre cod oynamış biri olarak kolay alıştım 2k saati devirmişim...

Daha realistik arıyorsanız tabi arena da gidebilir ben sadece artık o kadar yavaş sevmiyorum. Ttk çok gıcık ediyor arenada tek kafaya mermiye ölüyorsun rez falan da yok deltada tamamen bitirdiklerinde 1rez hakkın daha var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,697
Üyeler
183,776
Son üye
Cowboy Bebop
Geri