Arc Raiders Tek Başına Sarar mi?

MccuddeN

80+
Reaksiyon skoru
90
Ben genelde oyunlarda tek takılırım. Arkadaş çevrem pek oyun oynamaz. Bu Arc Raiders çok konuşuluyor alasım geliyor ama arkadaş olmadığı için mecbur tek oynamam gerekicek. Sizce tek başına sarar mı boşa 40 dolar vermeyeyim.

Ben genelde oyunlarda tek takılırım. Arkadaş çevrem pek oyun oynamaz. Bu Arc Raiders çok konuşuluyor alasım geliyor ama arkadaş olmadığı için mecbur tek oynamam gerekicek. Sizce tek başına sarar mı boşa 40 dolar vermeyeyim.
oyun yenur oyun tek başına oynamıyorsun bildiğim kadarıyla birileriyle eşleşiyorsun

Bu tarz oyunu seviyorsan ve tek oyun oynamaktan da keyif alıyorsan neden olmasın.

Bu tarz oyunu seviyorsan ve tek oyun oynamaktan da keyif alıyorsan neden olmasın.
Tek dediğim genelde hikayeli oyunlar oynuyorum. Bu tarz oyunlarda oynamak istiyorum ama arkadaş felan olmayınca kötü oluyor. 3-4 kişilik ekipli oyunları hiç oynayamadım. CS, valo felanda oynamıyorum tek olduğum için. Arc Raiders tek başına keyifle oynanabilcek bir oyunsa arkadaş gerektirmeden almak isterim. Ekip felan olunca her oyun zevkli güzel oluyor. Geçen bf6 battle royal gireyim dedim başta zevk aldım sonra tek başıma olduğum için saldım. İngilizcemde olmayınca takımdakilerle konuşamıyorum

Tek dediğim genelde hikayeli oyunlar oynuyorum. Bu tarz oyunlarda oynamak istiyorum ama arkadaş felan olmayınca kötü oluyor. 3-4 kişilik ekipli oyunları hiç oynayamadım. CS, valo felanda oynamıyorum tek olduğum için. Arc Raiders tek başına keyifle oynanabilcek bir oyunsa arkadaş gerektirmeden almak isterim. Ekip felan olunca her oyun zevkli güzel oluyor.
O zaman sana gitmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,614
Üyeler
187,710
Son üye
miracxari
Geri