Arctic 140mm 5li paket

Beatific3

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
438
Arkadaşlar selam uzun bi arayış sonucunda ben bu fanları satın aldım ,rgbsiz olsun performanslı olsun derseniz fiyatı gayet uygun bence
kargo dahilinde 617tl ödeme aldılar benden 60tl gönderim ücreti yazıyor ama ödeme ekranında fiyat biraz daha düştü..
not: pwm değil

Arkadaşlar selam uzun bi arayış sonucunda ben bu fanları satın aldım ,rgbsiz olsun performanslı olsun derseniz fiyatı gayet uygun bence
kargo dahilinde 617tl ödeme aldılar benden 60tl gönderim ücreti yazıyor ama ödeme ekranında fiyat biraz daha düştü..
not: pwm değil
Tanesi 116 TL'ye Filan Denk Geliyor Alınabilir 14CM Bide

Tanesi 116 TL'ye Filan Denk Geliyor Alınabilir 14CM Bide
Evet hocam gamepower air turbine alıcaktım daha ucuz ve daha performanslı olması sebebiyle bunları tercih ettim bakalım gelir gelmez deneyimlerimi aktarırım almak isteyen arkadaşlara. Arctic f12 seti de vardı 400₺ye stoğu tükenir tükenmez 1700₺ye çıktı fiyatı

Evet hocam gamepower air turbine alıcaktım daha ucuz ve daha performanslı olması sebebiyle bunları tercih ettim bakalım gelir gelmez deneyimlerimi aktarırım almak isteyen arkadaşlara. Arctic f12 seti de vardı 400₺ye stoğu tükenir tükenmez 1700₺ye çıktı fiyatı
Sade En İyisi Boşver Işıklıyı Hocam

Bu kalitedeki fanlar için iyi gibi fiyat.

Güzel kasa ve evet 3 öne 2 üste iyi olur.
3 pinli 1350 RPM sabit devirde çalışıyormuş. Yani devir ayarlaması yok ama eğer veriler doğruysa 74 CFM üfleme gücü 1.6 mm3/h hava akışı ve 18 dB ses çok iyi.

Güzel kasa ve evet 3 öne 2 üste iyi olur.
3 pinli 1350 RPM sabit devirde çalışıyormuş. Yani devir ayarlaması yok ama eğer veriler doğruysa 74 CFM üfleme gücü 1.6 mm3/h hava akışı ve 18 dB ses çok iyi.
Evet hocam zaten sürekli kulaklık kullandığım için ses olsa bile problem yok ancak cougar'ın kasasında fan ayarı yapma tuşu var pek bilgili değilim bu konuda ama fan pwm bile olmasa voltajını(voltaj olduğundan emin değilim ama zalmanlar ledli olduğu için en yüksekte yüksek ışık en düşükte kısık ışık sağlıyor normalde böyle bir ayarı yok.) düşürerek rpm'ini düşürebiliyor sanırım. Şuanda önde 3 tane cougar üst tarafta zalman'ın(zamanında tanesini 40tlye almıştım pwm olmadığına emin değilim ama yüksek ihtimal pwm değil.) o tuşu en düşüğe getirdiğimde 6 fan birden yavaşlıyor.(egzoz fanı dahil.)
Kısacası pwm olmasa bile ayar yapabilicem sanırım ama emin değilim sonuçları paylaşırım, alıcak arkadaşlar kaçırmasın çok iyi fiyat..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,049
Üyeler
191,027
Son üye
serkanedabasar78
Geri