Neler Yeni

🔥İndirim ARCTIC LF2, LF3 ve Termal Macun Ürünleri - INVENTUS

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,433
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
1726785644915.png

Alman gereken minimum değer de bu civarlarda olmalıydı gördüğün gibi devasa bir fark var. Konu soğutucu değil işlemcinin kendisi hâlâ Corsair draması yapıyorsun. Arctic de soğutamıyor merak etme. Sorun işlemcinin soğuyor olduğunu sanman.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
hesap silinsin
Alıntıyı görüntüle

DOSTUM, işlemcin benchmarkta bir alt model 14700K ile aynı sonucu vermiş hâlâ garip garip argümanlar sunuyorsun. Orada kocaman kırmızı bir şekilde THROTTLE yazıyor işte neyin inadındasın?
tamamda şuan zaten 14900k ların durumu bu bilmeyen varmı ? hayatı bencmarkla mı yaşıyorsun hergün üst üste bencmarkla mı uğraşıcaz ? sen şu soğutucunu cıkar meydana 240 lık görelim onuda bi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Alman gereken minimum değer de bu civarlarda olmalıydı gördüğün gibi devasa bir fark var. Konu soğutucu değil işlemcinin kendisi hâlâ Corsair draması yapıyorsun. Arctic de soğutamıyor merak etme. Sorun işlemcinin soğuyor olduğunu sanman.
bios gelmeden önce sonuç böyleydi işte anlamıyorsun galiba ?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,433
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
tamamda şuan zaten 14900k ların durumu bu bilmeyen varmı ? hayatı bencmarkla mı yaşıyorsun hergün üst üste bencmarkla mı uğraşıcaz ? sen şu soğutucunu cıkar meydana 240 lık görelim onuda bi
Hâlâ konuyu soğutucu sanıyor. Hiç uzatmayayım dostum devam et sen.

adroxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Şahin Saydan
Çektim dostum teşekkürler bekliyordum bu indirimi..

Ekran görüntüsü 2024-09-20 014620.png

adral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
a a
Arkadaşım oyun yükleri altında işlemcinin kaç derece çalıştığı önemli değil. Olay 130-140 watt soğutmak olsaydı onu tek kule soğutucu da yapıyor. Herkes bu işlemcileri alıp sadece oyun oynamıyor. Sana diyorlar ki sen işlemciyi soğutabildiğini iddia etmene rağmen 250 wattda bile throttle yiyorsun. Render gibi ağır yükler altında 350+ watt çektiği için ve bunu soğutmak çok çok zor olduğu için işlemciye soğutulamaz deniliyor. Yok corsair yok arctic meselesi de değil bu bir raddeden sonra işlemcinin IHS ısı iletiminde darboğaz yapıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
hesap silinsin
Arkadaşım oyun yükleri altında işlemcinin kaç derece çalıştığı önemli değil. Olay 130-140 watt soğutmak olsaydı onu tek kule soğutucu da yapıyor. Herkes bu işlemcileri alıp sadece oyun oynamıyor. Sana diyorlar ki sen işlemciyi soğutabildiğini iddia etmene rağmen 250 wattda bile throttle yiyorsun. Render gibi ağır yükler altında 350+ watt çektiği için ve bunu soğutmak çok çok zor olduğu için işlemciye soğutulamaz deniliyor. Yok corsair yok arctic meselesi de değil bu bir raddeden sonra işlemcinin IHS ısı iletiminde darboğaz yapıyor.
tamam zaten farklı bişey demiyorum güncel kullanımımı etkileyen bir durum yok ben ondan bahsediyorum 24 çekirdek işlemciyi zaten soğutabilecek soğutucu varmı render altında ? soğutabildim derken 25 binlik işlemciye taktığım 5 binlik soğutucunun fp anlamında iyi işler çıkardığından bahsediyorum ve arkadaşa öneriyorum. Onun dışında işlemcinin zaten alırkende sıkıntılı bir işlemci olduğunu biliyordum günlük kullanım senaryomda beni etkilemiyor. soğutmadan anladığınız bambaşka 400w çeksin işlemci 24 çekirdek hurra yük altına frekans kısmasın 6 ghz düşmeden kalsın öyle bi olayın olmadığını zaten herkes biliyor

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
hesap silinsin
benim hesabı şu forumdan banlarmısınız kalıcı olarak şu boş ortamda bulunmak istemiyorum

Tabi tabi her zaman öyledir

Aynen öyle uğraşmaya değmez
tmm

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Bir indirim fırsat konusu nasıl mundar edilir sayfalarca. Ülke inat ve en iyi bilirimcilerle doldu taşmıș. Sadece patinaj çekiyoruz.

Hay Corsairine hay Arctic ine hay 14900k na hay 5950x ne yahu... . Konunun en başından Arctic düşünen birine Corsair de aldırdın. Bravo mu densin. Mevzu nedir yani....

Aedcre

80+
Niye bu kadar tartıştınız bu konuyu anlamadım ama, Corsair eko sisteminiz yoksa Corsaire fazladan para vermeye gerek yok bunu tüm ürünleri Corsair kullanan biri olarak söylüyorum. Tekrar bir sistem toplayacak olsam Arctic alır geçerim. 14900k konusuna gelince evet işlemci soğumuyor. Geçtiğimiz aylarda kurumun birine topladık 14900k, Corsair 420'lik soğutucu önde 6 adet Arctic P12 bionix, arka egsozda 2 adet bionix vardı. Sisteme thermalright brackette alındı. Ona rağmen prime95, cinebenchde 102 derecelere kadar vuruyordu. İşlemci başlı başına soba borusu boş yere birbirinizi kırmayın.

Top Bottom