Neler Yeni

Arctic liquid 280mm sıvı soğutma bu fiyata alınır mı yoksa indirim gelir mi ?

Pionarq

80+

BayZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Ziya Yılmaz
Ürün efsane de 15 gün önce 2100dü fiyat. Sıvı soğutma işi çok sarmadığım igin ag620 aldım

Kadir5501

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kadir Çetin
Reis bunu değilde 360mm sıvı soğutma olurmu olursa gamepower skadi öneririm

FatihC

80+

Dolar ve enflasyonun her geçen gün arttığı bu ortamda 3k yi hak eden bir ürün mü ve sanmıyorum ama fiyatı düşer mi beklesem bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Günlerce araştırdım ama LF2'den daha iyi soğutucu bulamadım ortalama olarak. Pişman olmazsın aldığına. Şu an imzada yazanı kullanıyorum. Gerçekten çok iyi. Ayrıca zaten araştırınca da aynı yere çıkarsın. Eğer aciliyetin yoksa amazon'dan uyguna kovalayabilirsin. 3.5k civarına 360mm rgb'siz versiyonunun fiyatı ara ara düşüyor. Amazon germany'den geliyor. 1-2 hafta içinde kesin yakalarsın sürekli takip edersen. Ben buraya çok attım takip ederken, o konulara da bakabilirsin. En iyisini istiyorsan, overall olarak en iyisi bu hocam. f/p arıyorsan, diğer önerilere de bakabilirsin. Ben yurtdışından getirttim. Ne yazık ki ülkemizde 5300tl civarı şu an 360 argb versiyonu. Ben 3300'e getirttim tax free'siz :/ Tax free aldığımda 2900'e falan denk gelecek. Eğer öyle bir imkanın varsa yurtdışından getirtebilirsin bilgin olsun. Sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin ekstra. Bildiğim kadarıyla cevaplarım.

Pionarq

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Günlerce araştırdım ama LF2'den daha iyi soğutucu bulamadım ortalama olarak. Pişman olmazsın aldığına. Şu an imzada yazanı kullanıyorum. Gerçekten çok iyi. Ayrıca zaten araştırınca da aynı yere çıkarsın. Eğer aciliyetin yoksa amazon'dan uyguna kovalayabilirsin. 3.5k civarına 360mm rgb'siz versiyonunun fiyatı ara ara düşüyor. Amazon germany'den geliyor. 1-2 hafta içinde kesin yakalarsın sürekli takip edersen. Ben buraya çok attım takip ederken, o konulara da bakabilirsin. En iyisini istiyorsan, overall olarak en iyisi bu hocam. f/p arıyorsan, diğer önerilere de bakabilirsin. Ben yurtdışından getirttim. Ne yazık ki ülkemizde 5300tl civarı şu an 360 argb versiyonu. Ben 3300'e getirttim tax free'siz :/ Tax free aldığımda 2900'e falan denk gelecek. Eğer öyle bir imkanın varsa yurtdışından getirtebilirsin bilgin olsun. Sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin ekstra. Bildiğim kadarıyla cevaplarım.
240 mm 9 5900x soğutmaz değil mi ? 280 şart kasam 280 e uygun olmadığı için kasayı da değişmem lazım o yüzden çok para harcamak istemiyorum 280 yetiyorsa yapıştırıp geçecem.

FatihC

80+
240 mm 9 5900x soğutmaz değil mi ? 280 şart kasam 280 e uygun olmadığı için kasayı da değişmem lazım o yüzden çok para harcamak istemiyorum 280 yetiyorsa yapıştırıp geçecem.
5800x3d kullanıyorum. 5900x ile aynı watta çalışıyor. Isınma performanslarına da baktım 5900x daha fazla ısı verir diyorlar. Ben x3d için 360 aldım. Yeter mi sorusuna %100 bir cevap veremiyorum ama ben olsam tercih etmezdim yorumlara bakarak söyleyeceksem. Tabi ki 85 üstünü göreceğinizi düşünmüyorum her ihtimalde ama yine de çok zorlar gibi geliyor. Özelden bir link atacağım size, burada paylaşmak yasak mı değil mi bilmiyorum. Ona da bakıp karar verebilirsiniz.

Top Bottom