Neler Yeni

🔥İndirim Arctic Liquid Freezer II - 240 Intel AR-ACFRE00046A

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Tavsiye
Sıvı soğutma alacaksan bir zahmet güzel bir kasan olsun. Geçenlerde 1300 TL e satılan darkflash kasa bile üstte 360mm destekliyor.

Testlere bakabilirsin, en kaliteli malzemeleri kullanmışlar marka yurtdışında çok tutuluyor
Hangi modelden bahsediyorsun dostum. hem kasanın hem de sıvı soğutmanın modelini atabilir misin?

FatihC

80+
Arkadaşlar Arctic LF2 şu an alıp alabileceğiniz en iyisi. Kasanız destekliyorsa ve bütçeniz varsa tabi ki 360mm alın. Çok sıvı soğutma kullandım ama kullandığım en iyisi bu ve günlerce araştırdım daha iyisi var mı diye ama yok. Alırken tek dikkat edeceğiniz şey kasaya sığıp sığmayacağı olmalı. Başka soru sormanıza gerek yok almak için :D Ekranı yok. Eğer öyle bir arayışınız varsa, o yok yani. Onun dışında performans arıyorsanız, sessizlik arıyorsanız daha iyisini görmedim.

Peki sizce bu sıvı soğutmayı almalımıyım daha iyi 3 kuruş 5 kurul farkla daha kaliteli ve performanslı varmı yoksa bunu almalımıyım
3-5 fazla verip alabileceğiniz daha iyi bir şey yok. Kasan destekliyorsa 360mm modelini alabilirsin. Seviyorsan RGB ya da A-RGB modelini alabilirsin. Average olarak dünyanın en iyisi bu şu anda.

Bu sıvı sogutmalarda sisteme sıvı sızma olayı var mı
Takarken sağını solunu patlatmazsan olmaz. Tabi ki çok küçük ihtimal de olsa var ama bu ihtimal bilgisayardaki tüm parçalarda var. Hiç duymadım bu arada çevremde de onlarca kullanan olmasına rağmen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Lydia Teyze
2 senedir sunucuda kullanıyorum ve aralıksız çalışıyor bana mısın demedi. 5950x'i tam yükte 66-67 derecede tutuyor.

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Arkadaşlar Arctic LF2 şu an alıp alabileceğiniz en iyisi. Kasanız destekliyorsa ve bütçeniz varsa tabi ki 360mm alın. Çok sıvı soğutma kullandım ama kullandığım en iyisi bu ve günlerce araştırdım daha iyisi var mı diye ama yok. Alırken tek dikkat edeceğiniz şey kasaya sığıp sığmayacağı olmalı. Başka soru sormanıza gerek yok almak için :D Ekranı yok. Eğer öyle bir arayışınız varsa, o yok yani. Onun dışında performans arıyorsanız, sessizlik arıyorsanız daha iyisini görmedim.

3-5 fazla verip alabileceğiniz daha iyi bir şey yok. Kasan destekliyorsa 360mm modelini alabilirsin. Seviyorsan RGB ya da A-RGB modelini alabilirsin. Average olarak dünyanın en iyisi bu şu anda.

Takarken sağını solunu patlatmazsan olmaz. Tabi ki çok küçük ihtimal de olsa var ama bu ihtimal bilgisayardaki tüm parçalarda var. Hiç duymadım bu arada çevremde de onlarca kullanan olmasına rağmen.
Hocam CG560'a sığar mı. Anakartım büyük değil B650 DS3H bir videoda adam sığdırmış sanırım.

Deepcool CG560'ta sorun yaşar mıyım?

Ekler

• Screenshot_20230621_123334_YouTube.jpg
    Screenshot_20230621_123334_YouTube.jpg
    330.6 KB · Hit: 56

Legolasea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Deniz
Arkadaşlar QC PASSED diye bir olay varmış o ne oluyor bilen varmı
benim aldığım seride vardı bu olay.
belirli tarih aralığındaki ürünlerde oksitlenme yapan bir hata olmuş
artic e mail attım bana yeni parça gönderdiler Almanyadan.
kendim değiştirebiliyorum.
soğutma performansını kötü anlamda etkileyen bir hataymış bir parça lastik değiştirerek çözülüyor sorun .
bu qc passed bu sorunun ortaya kalktığından sonraki ürünler.

FatihC

80+
Hocam CG560'a sığar mı. Anakartım büyük değil B650 DS3H bir videoda adam sığdırmış sanırım.

Deepcool CG560'ta sorun yaşar mıyım?
240mm için söylüyorsanız sığacağını düşünüyorum. Zaten referans varsa, sığdıran varsa siz de sığdırırsınız :) Misal benim kasa TD500, 360mm olanı var bende, üst tarafta boyut olarak sıkıntı yaşamadım ama anakartın soğutması biraz sorun yarattı. Bu tarz bir sorun olmazsa, sığar diye düşünüyorum. Ben de biraz kasanın önüne doğru radyatörü kaydırarak çözdüm sorunu. Olmasa anakartın soğutmayı sökecektim :D DS3H ile herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum. TUF X570'in soğutması eşek kadar olduğu için sorun oldu bende de :D

SadeceSeyf

80+ Gold
2 senedir sunucuda kullanıyorum ve aralıksız çalışıyor bana mısın demedi. 5950x'i tam yükte 66-67 derecede tutuyor.
2 canlı mi 3 fanli mi kasam 360 destekliyor 240 alsam problem olur mu acaba

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
240mm için söylüyorsanız sığacağını düşünüyorum. Zaten referans varsa, sığdıran varsa siz de sığdırırsınız :) Misal benim kasa TD500, 360mm olanı var bende, üst tarafta boyut olarak sıkıntı yaşamadım ama anakartın soğutması biraz sorun yarattı. Bu tarz bir sorun olmazsa, sığar diye düşünüyorum. Ben de biraz kasanın önüne doğru radyatörü kaydırarak çözdüm sorunu. Olmasa anakartın soğutmayı sökecektim :D DS3H ile herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum. TUF X570'in soğutması eşek kadar olduğu için sorun oldu bende de :D
MSI B650-P ile yşaar mıyım?

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Dax Saz
Fiyat/performans olarak ve işlevsellik açısından en güzeli bence. Giriş seviye işlemcilere takılmadığı sürece mantıklı bir seçim.

Doyl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Doyl
Sıvı soğutma alacaksan bir zahmet güzel bir kasan olsun. Geçenlerde 1300 TL e satılan darkflash kasa bile üstte 360mm destekliyor.

Testlere bakabilirsin, en kaliteli malzemeleri kullanmışlar marka yurtdışında çok tutuluyor
Cidden hocam hangi model o

SadeceSeyf

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Lydia Teyze
Valla bu fiyata deepcol 360 aldım hayırlısı diyelim dsfsdf
diğer pc'de onun da le500 240mm versiyonu var. Fanları çok ses yapıyordu. Artic fanlarla değiştirince sesi kesildi :D Ama hangisi iyi soğutuyor dersen Artic kesinlikle... Artic 5950x'i Le500 ise 5900x'i soğutuyor. Artic 5950x'i tam performansta 65-67 derece bandında tutabilirken deepcool 5900x'i tam performansta Artic fanlar olmasına rağmen 72-75 bandına çıkarıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,938
Üyeler
167,745
Son üye
nikel
Top Bottom