fbsoner12
80+ Bronze
Dahası
Leş gibi bir kasa kullanıyorum aerocool tor sanırım sıvı soğutma desteklemiyor
Amazon Germany iyi indirim yapıyor gibi şu ara liquid freezer 360'a da yaparsa almayı düşünüyorum ondan.Bunda yok. Bu var.
Cooler Master MasterLiquid ML360R RGB CPU Sıvı Soğutucu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Cooler Master MasterLiquid ML360R RGB CPU Sıvı Soğutucu : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
RGB olanı 2200 TL ye düşüyor ara ara yakalamak lazımAmazon Germany iyi indirim yapıyor gibi şu ara liquid freezer 360'a da yaparsa almayı düşünüyorum ondan.
Dostum o kasa 240mm destekliyor sanırım.@Ckribrahim hocam MSI MAG 100R kasa kullanıyorum. MSI PRO H610M-B anakartım da bu. Bunda RGB yok sanırsam. ne kadar destekliyor sıvı soğutma boyutu olarak
RGB olanı 2200 TL ye düşüyor ara ara yakalamak lazım
Hayır
Ben bunu aldım aldım iptal ettim kasa bulamadığım için . Bu soğutmayı çok seviyorum bana güzel bir 280mm üst kısmında destekleyen bir kasa önerir misiniz ?1 Stok var ihtiyacı olan değerlendirsin bence.
reis desteklediğine nasıl bakıyoruz bende aerocool Airhawk duo var kasa olarak ama neyine bakıcam bilmiyorumHayır
Airhawk duo ya sığması lazım öyle biliyorum o kasa vardı bende büyük baya o.reis desteklediğine nasıl bakıyoruz bende aerocool Airhawk duo var kasa olarak ama neyine bakıcam bilmiyorum
Hangi kasaya kullanacaksınız ? 280mm destekleyen kasa çok yok.Hala 1 stok diyor umarim iptal etmezler