hala 1 yazıyorBu 1 stok yalanına amazonun da katılması durumu üzücü. Geçen gün 1 stok üründen aldım bitmedi, arkadaşım da aldı yine bitmedi. Büyük ihtimal bu da alınmıştır 15 dakikada ama halen duruyor. Global mi yoksa amazontr de türkiyedeki ahlak seviyesine mi ortak oldu acaba
Ben aldım ama kararsızlığını yaşıyorum, gerçekten o kadar iyi fırsat mı hocamInventus'tan geçen hafta Noctua'yı almış olmasam, sıvı soğutmadan hiç ama hiç hoşlanmayan biri olarak şu an almıştım. O derece iyi bir fırsat.
Piyasadaki en iyi 280mm diyebiliriz. O kadar sadece çok bir şey değilBen aldım ama kararsızlığını yaşıyorum, gerçekten o kadar iyi fırsat mı hocam
Üst kısımdan ramlere kadar olan bölüm 63 mm olması lazım. Ölçersen görebiliriz.Lian li lancool 2 üst kısma olurmu acaba corsair ramlerle
Hocam bana mı öyle geliyor yoksa her saat başı ürünün fiyatı mı düşüyor?Piyasadaki en iyi 280mm diyebiliriz. O kadar sadece çok bir şey değil
Yok aynı hala.Hocam bana mı öyle geliyor yoksa her saat başı ürünün fiyatı mı düşüyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Düşmüyormuş kusura bakmayın.
Bunda yok. Bu var.360 olana indirim var mı?