Xef1ONYX
80+
H100'ün Arctic LF2'nin yanında esamesi okunmaz. İmkanın varsa sat Arctic al derim.Elimde 1 aylık h100 var h100 ü satıp buna geçsem mantıklı olur mu acaba ?
H100'ün Arctic LF2'nin yanında esamesi okunmaz. İmkanın varsa sat Arctic al derim.Elimde 1 aylık h100 var h100 ü satıp buna geçsem mantıklı olur mu acaba ?
Gayet güvenilir sorun olursa hallederler al bence bu fiyat bundan sonra çok zor.Ben şuanda yavaş yavaş pc toplamaktayım. Laptoptan geçiş yapıyorum psu kasa tamam aldım onları kalanı laptop satıldıktan sonra alacağım. Şimdiden alıp 2 ay beklesem sıkıntı yaşar mıyım? Garantisi güvenilir mi markanın?
Bende sırf başlıktan dolayı iade ettim hoşuma gitmedi üstünde fan var çok saçma geldi tasarımFiyat gayet iyi ama pompa başlığı estetikten yoksun. Yeni modeli de çok beğenmedim. Ben pas geçiyorum.
Üzerinde ki fan çok mantıklı aslındaBende sırf başlıktan dolayı iade ettim hoşuma gitmedi üstünde fan var çok saçma geldi tasarım
Görünüş olarak hoşuma gitmedi ya baktığım zaman da aynı paraya deepcool,thermalright alabiliyorum o yüzden iade ettim performans farkı yaratsa yaratsa 5 derece filan olsun sistem beyaz hoşuma gitmedi şahsenÜzerinde ki fan çok mantıklı aslında
sistem beyazsa yapacak bi şey yok.Görünüş olarak hoşuma gitmedi ya baktığım zaman da aynı paraya deepcool,thermalright alabiliyorum o yüzden iade ettim performans farkı yaratsa yaratsa 5 derece filan olsun sistem beyaz hoşuma gitmedi şahsen
Aynen yakıştıramadım sisteme zaten hava soğutmam var işlemci yükseltirsem diye aldım da sonradan vazgeçtimsistem beyazsa yapacak bi şey yok.
RGB candır Hacı AbiDüz iyidir.
Pavyon tip diyorsunRGB candır Hacı Abi![]()
Ekimde dünki sistemi toplayalım forum olarak sisteme aşık olacağızPavyon tip diyorsun![]()