Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥Arctic Liquid Freezer II 360mm 2432 TL🔥🔥(Stok Var Güncel 04.1.2023)

KRazor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Razor
ön tarafta sorun yaratabiliyor,hortumları uzun kasanın dışına taşıyor ben xpg battlecruiser kasada üste montajladım ramlere kadar iniyordu radyatör kalın yazın pull-push şeklinde kullanıyorum bir adet daha yedek alıcam iyi fiyat
Sıvı soğutucunun hortumu alt kısma gelmesi gerekmiyor mu? Bir yazıda Cpu çok ısınıyor diye şikayet ediyordu birisi alt kısma gelmesi diye yazmıştılar ben mi yanlış biliyorum acaba?

LordCalap

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Furkan Çalap
sharkoon tg5 e sığar mı sizce? Ön tarafın 5.5cm radyatör desteği var fakat üst tarafa takmayı düşünüyorum.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,575
İsim
Deniz Bey

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
alper türkel
Sıvı soğutucunun hortumu alt kısma gelmesi gerekmiyor mu? Bir yazıda Cpu çok ısınıyor diye şikayet ediyordu birisi alt kısma gelmesi diye yazmıştılar ben mi yanlış biliyorum acaba?
benim kasaya hortumdan dolayı öne sığmadı dediğin gibi zaten olmazdı ekran kartı var alan yok ben kasanın üstünde tepede daha verimli rahat çalıştığını test ederek gördüm kasa içine önden hava girişi kasanın tepesinden ve arkadan hava çıkışı olmalı cpu gpu m2 anakart psu ısıları artıyor bende öyleydi bu konularla ilgili çok araştırdım üstte montajlayın şeklinde söyleniyor bi iddam yok :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

sharkoon tg5 e sığar mı sizce? Ön tarafın 5.5cm radyatör desteği var fakat üst tarafa takmayı düşünüyorum.
üste takın (y)

LordCalap

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Furkan Çalap
benim kasaya hortumdan dolayı öne sığmadı dediğin gibi zaten olmazdı ekran kartı var alan yok ben kasanın üstünde tepede daha verimli rahat çalıştığını test ederek gördüm kasa içine önden hava girişi kasanın tepesinden ve arkadan hava çıkışı olmalı cpu gpu m2 anakart psu ısıları artıyor bende öyleydi bu konularla ilgili çok araştırdım üstte montajlayın şeklinde söyleniyor bi iddam yok :)

üste takın (y)
üste takmayı düşünüyorum hocam ama crucial ballistix rgb ramler var asus tuf b450-pro gaming anakart var.

Bu arada ürünü almayı düşünen arkadaşlar varsa sessizliği ve f/p olarak çok güzel bir model bu soğutucu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
alper türkel

üste takın (y)
üste takmayı düşünüyorum hocam ama crucial ballistix rgb ramler var asus tuf b450-pro gaming anakart var.

Bu arada ürünü almayı düşünen arkadaşlar varsa sessizliği ve f/p olarak çok güzel bir model bu soğutucu.

bi ölçün ne kadar aşağı inecek radyatör daha önce eski sistemimde ramlerin yarısına kadar iniyordu ben 3 adet ekstra fanlı kullanıyorum soğutucuyu resim sizi aldatmasın beyaz çizgilere bakın bi

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-01-03 034331.png
    Ekran görüntüsü 2023-01-03 034331.png
    1.5 MB · Hit: 81

mdogan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
MEHMET
Ön tarafta 360mm destekleyen çoğu kasaya uyuyor. Bu soğutucunun dikkat edilmesi yer üst tarafta 360mm destekleyen kasalar. Üst tarafta ramlere yakın olduğu için bazı kasalarda çarpıyor.
Hocam

COOLER MASTER MASTERBOX TD500 650W 80PLUS BRONZE 4x120mm ARGB FANLI SİYAH KASA​

bu kasaya uyar mı ? hortumu dışarı taşıyor demiş bir arkadaş. öyle olur ise iade edebiliyor muyuz tekrardan=​

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Aldım ben de.

Newb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Burak Gürleyen
Vento vg10f kasaya sığar mı?

sercilong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
SERCAN UZUN

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
sadetdin yaman
Ön tarafta 360mm destekleyen çoğu kasaya uyuyor. Bu soğutucunun dikkat edilmesi yer üst tarafta 360mm destekleyen kasalar. Üst tarafta ramlere yakın olduğu için bazı kasalarda çarpıyor.
dostum alınmalı mı sence bu fiyata iyi midir? rgb falanda yok birde soğutucular hakkında bilgim yok pek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,149
Üyeler
161,250
Son üye
Akif Çalkınsın
Top Bottom