Amazon Germany ürünü direk TR garantili gibi. Bir de yanlış hatırlamıyorsam kur farkıda geliyor sanırım yani sen bu sene alsan bile seneye diyelim 4000 TL oldu. Sadece yol ücretini ve vergiyi düşüp sana kalan paranı iade ediyor.Çok iyi be.
Konu 6 gündür var dostum.3 gün önce 240 ını 2400e alan ben. Hayattaki şansım...
Bu amazon niye bu kadar iyi davranıyor anlamıyorum. Trendyol 2 gündür süründürüyor...Amazon Germany ürünü direk TR garantili gibi. Bir de yanlış hatırlamıyorsam kur farkıda geliyor sanırım yani sen bu sene alsan bile seneye diyelim 4000 TL oldu. Sadece yol ücretini ve vergiyi düşüp sana kalan paranı iade ediyor.
Aslında iyi davranmıyor olması gereken bu. Biz sürekli mağdur olduğumuz için bize iyi gibi geliyor.Bu amazon niye bu kadar iyi davranıyor anlamıyorum. Trendyol 2 gündür süründürüyor...
Hocam ben bu ülkede yaşadığımı bile hissetmiyorum, satış haklarımız mı olacak. Haklısın.Aslında iyi davranmıyor olması gereken bu. Biz sürekli mağdur olduğumuz için bize iyi gibi geliyor.
Hocam sen limiti olmayan bir kartla satın al ödemesini sabah onaylayabiliyorsun amazondaNe zamandır bekliyordum ama sabahı beklemem lazım, İnşallah bitmez. 3 gündür bu konuyu nasıl göremedim onu da anlamadım.
İyi takip etmiyorsun demek kiNe zamandır bekliyordum ama sabahı beklemem lazım, İnşallah bitmez. 3 gündür bu konuyu nasıl göremedim onu da anlamadım.
Yani şu an alsam ödeme başarısız dese sonradan stok bitti vs demiyor mu?Hocam sen limiti olmayan bir kartla satın al ödemesini sabah onaylayabiliyorsun amazonda
Hayır demiyor, 24 saat içinde ödeme yapman yeterliYani şu an alsam ödeme başarısız dese sonradan stok bitti vs demiyor mu?
Bildiğim iyi oldu teşekkürler .Hayır demiyor, 24 saat içinde ödeme yapman yeterli