Aynen o indirim bitti ama bir indirim gelirse be türkiyeye satış oluyorsa büyük avantaj olur tr satıcılarına göre fiyattaFiyat normal geçtiğimiz ay yurtdışında şu fiyatlara satıldı. Anormal bir indirim değil yani ama bizim piyasa için çökülür.
Alıntıyı görüntüle
Özel Sipariş ile Satılan ÜründürArctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black Multi Compatible All-in-One CPU Water Cooler
Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black Multi Compatible All-in-One CPU Water Coolerwww.jumbum.com.tr
Argb versiyonunu buldum 5672tl
Tmm da vergi ve şirket payını eklersen baya bir yapıyor. Taksit imkanı olsa belki alırdım.Fiyat normal geçtiğimiz ay yurtdışında şu fiyatlara satıldı. Anormal bir indirim değil yani ama bizim piyasa için çökülür.
Alıntıyı görüntüle
Ne zaman sipariş vermiştiniz hocam? Bende 15'inde verdim tedarik sürecinde yazıyor.Benim sipariş durumu
SİPARİŞİNİZ HAZIRLANIYOR. EN KISA SÜREDE KARGOYA TESLİM EDİLECEKTİR.
olarak değişti
Evet gönderiyor ben kendi sitesinden aldım Arctic'in 25. yıl indirimleri sırasında (geçen ay).Arctic kendi sitesinden türkiyeye gönderebiliyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen o indirim bitti ama bir indirim gelirse be türkiyeye satış oluyorsa büyük avantaj olur tr satıcılarına göre fiyatta
Dün gece indirim paylaşılıncaNe zaman sipariş vermiştiniz hocam? Bende 15'inde verdim tedarik sürecinde yazıyor.
hocam kendi sitesinde suan mesela 360lık argb 90euro ek vergi falan cıkıyor mu gümrükle ugrasıyor muyuz yoksa amazon gibi direkt geliyor muEvet gönderiyor ben kendi sitesinden aldım Arctic'in 25. yıl indirimleri sırasında (geçen ay).