Neler Yeni

🔥İndirim 🔥 Arctic Liquid Freezer III 360 ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu 🔥 5.998,87₺ 🔥

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
mehmet ali oğuz
bak bu bende soru işareti yarattı. muhtemelen ch780'de de aynı riser kablo vardır. bende 4080 super var kartın ağırlığı 4090 ile hemen hemen aynı. hayvan gibi büyük ve ağır bir kart. güçlü bir ekran kartını taşıyamıyordan kastın nedir. dikey montajda kabloya ağırlık binmemesi gerekmez mi ?
YOk yok ağırlıkla derken güçlü 4070ti ve üzeri kartlarda olan bir sorun sanırım. Bende 4070ti vardı takıyordum sorun yok kullanırken ekranda donmalar takılmalar olmaya başladı biraz araştırdım kablo gen 4 olsa da pek sağlıklı değil zamanla bozuldu tekrar deepcool yenisini gönderdi taktım oda 1 haftada aynı sorunu yarattı. Anladım ki riser kablosu sorunlu veya bios üzerinden gen 3 e cekip kartın performansını düşürüp kullanmak gerekiyor. Veya kaliteli bir gen 4 riser kablo almak gerekiyor. Tabi 2 kablo bir bende bozulmuşta olabilir :) ekran kartını yeni elden çıkardım gen 3 e çekip kullanıyordum mecbur.

n1ghtcall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Timur
YOk yok ağırlıkla derken güçlü 4070ti ve üzeri kartlarda olan bir sorun sanırım. Bende 4070ti vardı takıyordum sorun yok kullanırken ekranda donmalar takılmalar olmaya başladı biraz araştırdım kablo gen 4 olsa da pek sağlıklı değil zamanla bozuldu tekrar deepcool yenisini gönderdi taktım oda 1 haftada aynı sorunu yarattı. Anladım ki riser kablosu sorunlu veya bios üzerinden gen 3 e cekip kartın performansını düşürüp kullanmak gerekiyor. Veya kaliteli bir gen 4 riser kablo almak gerekiyor. Tabi 2 kablo bir bende bozulmuşta olabilir :) ekran kartını yeni elden çıkardım gen 3 e çekip kullanıyordum mecbur.
gerçekten üzücüymüş. soğudum şu an bi tık. riser kablo muhabbetleriyle hiç uğraşmak istemiyordum. dikey montaj yapmayıp direk yatay bağlama şansım yok mudur acaba ch780'e. riser kablo kullanmama gerek kalmaması için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

şimdi baktım yokmuş. zorunlu olarak dikey montaj ile sınırlandırılmıştır diyor.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
mehmet ali oğuz
gerçekten üzücüymüş. soğudum şu an bi tık. riser kablo muhabbetleriyle hiç uğraşmak istemiyordum. dikey montaj yapmayıp direk yatay bağlama şansım yok mudur acaba ch780'e. riser kablo kullanmama gerek kalmaması için.

Morpheus da vardı 3 farklı kurulum o yüzden tercih ettim ch780 sınırlı kuruluma sahip. Dediğim gibi kaliteli bir gen 4 riser kablo gerekiyor veya gen 3 olarak kullanmak gerekiyor. Ben ekran kartına zarar verir diye korktum bir tık şimdi 5k serisini beklerken riser kablo almam gerekecek harici kasa mükemmel bir ürün varsın riser kablosu kalitesiz olsun :)

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,041
İsim
eyyüb
Yüke binince hepsi aynı terane fan devir ve hava üfleme sesi geliyor. Ama kimisinden tuhaf pompa sesleri dayanılmaz fan devir sesleri. Arctic de bu minimal geliyor.

Onun sığacagı kasalar sınırlı kardeşim :) 420mm tuzak ürün süründürüyor.
laz ekran kartın nasıl yok :D dağa almadınmı.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
mehmet ali oğuz

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,041
İsim
eyyüb

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin

Belli olmaz. Bende arkadaşın kasanın -aynısını kullanıyorum gayet de memnunum.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
mehmet ali oğuz

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
mehmet ali oğuz
Ekran kartında falan mı var acaba sorun da 2.yi de yedi?
Bilmiyorum valla çözemedim bende. Artık yeni ekran kartı alınca tekrar sorunu çözmeye calışırım kaliteli bir kablo alıp denerim en kötü.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
Bilmiyorum valla çözemedim bende. Artık yeni ekran kartı alınca tekrar sorunu çözmeye calışırım kaliteli bir kablo alıp denerim en kötü.

Yeni kart aldığında sorun çıkarmasa bari. Yani kablo bozulmuş olmasa.

n1ghtcall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Timur

Yeni kart aldığında sorun çıkarmasa bari. Yani kablo bozulmuş olmasa.

ben ekran kartıyla ilgili bi problem olduğunu düşünmüyorum. reddit forumlarını baya inceledim. aşırı derecede riser ile ilgili problem yaşayan var ve herkes diyor ki her zaman en sağlıklısı direkt olarak anakarta montajdır ve bence haklılar da. iş aslında biraz şansa kalıyor bi riser kablo alıp sorunsuz kullananlar da var, 3 kablo değişip sorunu çözemeyenler de var. ama bu kumarı şahsen ben oynamak istemiyorum. tamamen vazgeçtim ch780'den ve dikey montajdan. ben psu ve psu bölmesinin gözükmesini istemiyorum kasada. o yüzden çift bölmeli bi kasa bakıyorum mecburen şu an. gözüme kestirdiğim kasa nzxt h7 flow. muhtemelen onunla devam edicem yola. dikey montaj bana hiç güven vermedi.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
ben ekran kartıyla ilgili bi problem olduğunu düşünmüyorum. reddit forumlarını baya inceledim. aşırı derecede riser ile ilgili problem yaşayan var ve herkes diyor ki her zaman en sağlıklısı direkt olarak anakarta montajdır ve bence haklılar da. iş aslında biraz şansa kalıyor bi riser kablo alıp sorunsuz kullananlar da var, 3 kablo değişip sorunu çözemeyenler de var. ama bu kumarı şahsen ben oynamak istemiyorum. tamamen vazgeçtim ch780'den ve dikey montajdan. ben psu ve psu bölmesinin gözükmesini istemiyorum kasada. o yüzden çift bölmeli bi kasa bakıyorum mecburen şu an. gözüme kestirdiğim kasa nzxt h7 flow. muhtemelen onunla devam edicem yola. dikey montaj bana hiç güven vermedi.

Ee tamam CH780'de alıp, yatay kullanırsın. Sadece içinden aparatı çıkıyor, dikey takma gibi bir zorunluluğun yok. :D Hem kasanın kendisinde de eğilmesini önlemek için desteği de mevcut. Güzel kasa yani, sen bilirsin tabi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,817
Üyeler
160,890
Son üye
Onur. K
Top Bottom