Neler Yeni

🔥İndirim 🔥 Arctic Liquid Freezer III 360 ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu 🔥 5.998,87₺ 🔥

n1ghtcall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Timur
Ee tamam CH780'de alıp, yatay kullanırsın. Sadece içinden aparatı çıkıyor, dikey takma gibi bir zorunluluğun yok. :D Hem kasanın kendisinde de eğilmesini önlemek için desteği de mevcut. Güzel kasa yani, sen bilirsin tabi.
ch 780 zorunlu olarak dikey montaj istiyor üstadım. yatay montaj opsiyonu yok.

n1ghtcall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Timur
Ne alakası var hocam? Takmazsın dikey GPU aparatını direkt anakarta bağlarsın ekran kartını?
hocam ch780 kasasında psu'yu arkada saklamak için anakartın monte edildiği yer bombeli yapılmış. yani anakart cama çok yakın. bu sebepten dolayı ekran kartının boyut olarak sığması için dikey montaj yapılması şart. dediğim tam olarak anlamak için kasanın fotoğraflarına bak anlarsın. olay yan yatır tak değil yani. yan yatırınca sığmıyor ekran kartı.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
965
İsim
mehmet ali oğuz
Ne alakası var hocam? Takmazsın dikey GPU aparatını direkt anakarta bağlarsın ekran kartını?
Sanırım morpheus 3. mod gibi geliyor direk kasa. Evet o modda ekran kartı yan takamıyorum bende ama saçma illaki bir şekil takılmalı gibi.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
hocam ch780 kasasında psu'yu arkada saklamak için anakartın monte edildiği yer bombeli yapılmış. yani anakart cama çok yakın. bu sebepten dolayı ekran kartının boyut olarak sığması için dikey montaj yapılması şart. dediğim tam olarak anlamak için kasanın fotoğraflarına bak anlarsın. olay yan yatır tak değil yani. yan yatırınca sığmıyor ekran kartı.
Sanırım morpheus 3. mod gibi geliyor direk kasa. Evet o modda ekran kartı yan takamıyorum bende ama saçma illaki bir şekil takılmalı gibi.

Sığmayacak kadar da küçük durmuyor fotoğrafta ama bilemedim.

03.jpg

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
965
İsim
mehmet ali oğuz
Sığmayacak kadar da küçük durmuyor fotoğrafta ama bilemedim.

03.jpg
İllaki düşünülmüştür ya Ama evet bu mod olunca morpheus olmuyor ama ch780 de tek mod var onuda düşünmüş olmaları gerekiyor bencede.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Yunus Şahin
İllaki düşünülmüştür ya Ama evet bu mod olunca morpheus olmuyor ama ch780 de tek mod var onuda düşünmüş olmaları gerekiyor bencede.

Aynı ölçülerdeyse ki büyük ihtimal bana öyle geliyor. Öyleyse sende olmuyorsa bunda da olmuyordur.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
965
İsim
mehmet ali oğuz
Aynı ölçülerdeyse ki büyük ihtimal bana öyle geliyor. Öyleyse sende olmuyorsa bunda da olmuyordur.
Evet 1 2 video baktım cidden cam kapanmaz. Olur riser bozulur mecbur kalırsın yan takmaya çok saçma olmuş. Ciddi ciddi riser kablosuz yan kapağı açıp kullanmak harici seçenek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,743
Üyeler
161,342
Son üye
Hseyn24