Argb aldıkda ne oldu sanki.Anakart yüzünden kasaya sığmayınca başka fan takmak zorunda kaldım.Bilseydim argbsiz versiyonu alırdımIşık parçası için verilmez o fark sen alabilirsin
Kasa mini atx mi?Argb aldıkda ne oldu sanki.Anakart yüzünden kasaya sığmayınca başka fan takmak zorunda kaldım.Bilseydim argbsiz versiyonu alırdım
Alıntıyı görüntüle
Buna benzer bir sorun yaşadım. Sorunu şöyle çözdüm. Takmam gereken deliklere değil biraz daha kasanın camıma yakın taktım. Hiç bir sorun yaratmıyor.Argb aldıkda ne oldu sanki.Anakart yüzünden kasaya sığmayınca başka fan takmak zorunda kaldım.Bilseydim argbsiz versiyonu alırdım
Alıntıyı görüntüle
Hayır hocam E atx Darkflash dk431 livemixerin soğutucuları yüzünden son fanı zor sığdırdım.Kasa mini atx mi?
Evet sizin gibi yapmasaydım kesinlikle 2 fan ile kullanmak zorunda kalıcaktımBuna benzer bir sorun yaşadım. Sorunu şöyle çözdüm. Takmam gereken deliklere değil biraz daha kasanın camıma yakın taktım. Hiç bir sorun yaratmıyor.
Köşe de duracak ürüne para vermeye ne gerek var sırf 420 sığsın diye 7-9 k arası boş kasa parası çıkacak cebinizdenhocam 360 ile 420 arasında kaldım ne önerirsiniz kasaya olmaz büyük ihtimalle de ilerde kasa değişicem bi kaç ay sonra olmadı ona takarım durur köşede alınır mı yine de