O Kasaya 420 girmez bence bende de var aynısıBenim de dk431(rampage infinty) kasam var bu 420 mm kasa onune yada uste takan olmus değil mi yarin bende deniyixem takmayi ..
Takanlar olmus gorsellerde 2 kisi amaO Kasaya 420 girmez bence bende de var aynısı
Dk431 rampage ait değil kiBenim de dk431(rampage infinty) kasam var bu 420 mm kasa onune yada uste takan olmus değil mi yarin bende deniyixem takmayi ..
Hayir dk431 infinty bunlarin hepsi ayni kasaDk431 rampage ait değil ki
Hocam hangi kasa ve anakart engel oluyor mu gerçekten bende de aynı anakartı aldım malum bugünde 360mm sıvı siparişini verdimArgb aldıkda ne oldu sanki.Anakart yüzünden kasaya sığmayınca başka fan takmak zorunda kaldım.Bilseydim argbsiz versiyonu alırdım
Alıntıyı görüntüle
He anladım evet dk431 diyince rampage'de öyle model yok Rampage,Zoko,Darkflash aynı ürün isimler farklıHayir dk431 infinty bunlarin hepsi ayni kasa
Evet evet onu demek istedim 420 bence sigar bir sekil bu kasayaHocam hangi kasa ve anakart engel oluyor mu gerçekten bende de aynı anakartı aldım malum bugünde 360mm sıvı siparişini verdim
Mesaj otomatik birleştirildi:
He anladım evet dk431 diyince rampage'de öyle model yok Rampage,Zoko,Darkflash aynı ürün isimler farklı
Valla zor gibi gözüküyor fotoğrafta ki arkadaş acaba kaç mm olanı almış 360 mı 420 miEvet evet onu demek istedim 420 bence sigar bir sekil bu kasaya
2 farkli kisi 420 yi sigdirmis biri cama yaslayip digeri fan degisip rgb anakarta degdigi icjnValla zor gibi gözüküyor fotoğrafta ki arkadaş acaba kaç mm olanı almış 360 mı 420 mi
2 farkli kisi 420 yi sigdirmis biri cama yaslayip digeri fan degisip rgb anakarta degdigi icjn
merhaba hocam başka fotoğraf mecvut mu bir de hangi kasa acaba o bende de onma benzer bi kasa var gibiBuna benzer bir sorun yaşadım. Sorunu şöyle çözdüm. Takmam gereken deliklere değil biraz daha kasanın camıma yakın taktım. Hiç bir sorun yaratmıyor.