black free day param yok hepsini yedim klavye aldım masraf ettim borçlarım katlandı bir şekilde ödücem inş en kötü plan b plan c geçicezHocam çok harcıyorsun yapma, önce borçları kapa, harcamayı black friday zamanı yaparsın
Kolay gelsin hocam valla, zorblack free day param yok hepsini yedim klavye aldım masraf ettim borçlarım katlandı bir şekilde ödücem inş en kötü plan b plan c geçicez
Hayır rainbowlarda sabit bunlarda değişkenA-RGB Auto RGB olmuyor mu, eğer öyle ise bence renkler değişmiyor, sabit... Sizin bahsettiğiniz ARGB olması lazım
Plan d milf mi oluyorblack free day param yok hepsini yedim klavye aldım masraf ettim borçlarım katlandı bir şekilde ödücem inş en kötü plan b plan c geçicez
iyi milfe kimse yok demez adssadsa ben hariçHayır rainbowlarda sabit bunlarda değişken
Mesaj otomatik birleştirildi:
Plan d milf mi oluyor
Düştü aslında siyahını 3900 tl ye önsipariş verdim 15 gün kadar önce.Sakince oturmuş bekliyorum iyki 4000 bin felan düşmedi yoksa sıkıntı alırdım.
Aldım bitti benim için ondan ben arkadaşa aldım artichDüştü aslında siyahını 3900 tl ye önsipariş verdim 15 gün kadar önce.
Anakart iyi mi? nasılAlmayı düşünüyordum fakat sığar mı sığmaz mı şüphe içerisindeyim aşağıda ki sisteme uyar mı bu soğutucu ram bileşenlerine değme gibi bir durum olur mu?
MSİ B650M PROJECT ZERO ANAKART
ARCTİC LİQUİD FREEZER III 360MM SOĞUTUCU
AMD RYZEN 7800X3D İŞLEMCİ
MSİ GAMİNG X SLİM RTX 4070 SUPER
CORSAİR VENGEANCE 2X16 DDR5 CL36 6000MHZ
SAMSUNG 990 PRO 1 TB HEATSİNK M.2 SSD
MSİ A850GL 850W PSU
MSİ MAG PANO M100R PZ