RulingtheHun
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Şu an Deepcool LS720 SE (push-pull) kullanıyorum, VRM soğutma ve ekstra işlemci soğutması için Arctic Liquid Freezer III ya da III Pro 360 (push-pull fanlarla) modeline geçmeyi düşünüyorum. Şu an radyatör yan panelde ve ekran kartıyla arasında 1.5 cm boşluk var ve soğutma boruları ekran kartına değiyor. Arctic 11 mm daha kalın olacak, yan panele takarsam radyatör fanlarının uç noktasıyla ekran kartı arasında 0.4 mm boşluk kalacak ve soğutma boruları daha gergin olacak, borular ekran kartına çok baskı yapar mı hatta yetişir mi? Lian li üst panel için max 87.5 mm soğutma desteği yazmış, ön fan 25 mm, radyatör 38 mm, arka fan 25 mm toplam soğutucu kalınlık 88 mm olacak. Zaten üst panele cpu soğutucu takmaya sıcak bakmıyorum, fanları intake yapsam kasanın hava akışı bozulacak (şu an aşağıdan temiz hava alıp yukarıdan atıyor), egzoz yapsam kasanın içindeki sıcak havayla cpu soğutmaya çalışacak. Anakartın üstünde çok boşluk var fakat fotoğrafta da gözüktüğü gibi üstten 2x8 pin cpu güç kabloları geliyor. Üst panele takmalı mıyım ve sığar mı?
CPU overclocklu 9800x3d
CPU overclocklu 9800x3d
Ekler
Son düzenleme: