🔥İndirim Arctic Liquid Freezer III Pro 360 Beyaz 5.599TL

bu kasaya sığar mı peki bir bilginiz var mı ?
1759904782795.webp

Uyuyor olmasi lazim attigin kasanin uzunlugu 490mm

Pro'da Fanlarından başka bir şeyi değişti mi acaba? :D

ilk versiyonu 1 yıl önce almıştım, Pro'da fanlar daha güçlü başka bir değişiklik yok, arctic ilk versiyonda statik basınç açısından aşırı zayıf fan kullanmış, radyatör güçlü olmasına rağmen fanlar maks rpm'de bile düzgün basınç üretemiyordu sessiz mi sessiz ama fanlar radyatöre yeterli soğutma basıncını aktaramıyordu bunu kasanın üstüne elinize koyduğunuzda anlıyordunuz hava akışı aşırı zayıf kalıyordu, böyle bir sıvı soğutma tasarlayıp neden bu kadar zayıf fan tercih etmişler anlamak güç,

cak ayında baya sağlam bir mail hazırlayıp geri bildirimde bulunmuştum, reddit üzerinden de baya bir şikayet almış olacak ki, sonra pro modelini çıkardılar ilk versiyonu kendi resmi satış kanallarından kaldırdılar, pro'da kullanılan yeni fanlar tasarım açısından sağlam basınç üretiyor madem istediniz alın size statik basınç demişler resmen, pro versiyonda, fanlar +-%10 3000 rpmye kadar çıkıyor full yükte 6.9 mm2 H2O gibi dehşet basınç üretiyor ama bildiğin jet kaldırıyor resmen o rpm'de çalıştırmazsınız zaten

Liquied Freezer 3 alacaksanız mutlaka pro versiyonunu alın piyasada halen normal versiyonlarda var alırsanız üstüne birde fan değiştirmek zorunda kalırsınız

Dipnot: Liquied Freezer 3 kullanılan radyatör standart 27mm değil 38mm kalınlığı var kasanızda yeteri kadar alan yoksa montajı yapamazsınız mutlaka kasanızın üst alan boşluğuna bakın dikkatlice ölçün midtower kasaların çoğunda sıkıntı çıkarma potansiyeli var almadan önce artic destek ekibine mail atın kasanızın marka model detaylarını paylaşın uyumlu olup olmadığını söylüyorlar uyumsuzsa bir de iade ile uğraşırsınız

Son düzenleme:
göz boyama birinin fanları 1800rpm e kadar çıkıyor birinin ki 3000rpm e kadar çıkıyor full speed yazmış tahminen hiçbir zaman 1500 üzerinde kullanmayacaksın server odaları gibi viiiiiiiiyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu diye ses çıkar 5 dakika dayanamazsın ama isteyen varsa pro fanlar alıp pro olmayan modele takabilir ben de var öyle yapıyorum hatta başka markaların fanlarını da takıyorum

göz boyama birinin fanları 1800rpm e kadar çıkıyor birinin ki 3000rpm e kadar çıkıyor full speed yazmış tahminen hiçbir zaman 1500 üzerinde kullanmayacaksın server odaları gibi viiiiiiiiyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu diye ses çıkar 5 dakika dayanamazsın ama isteyen varsa pro fanlar alıp pro olmayan modele takabilir ben de var öyle yapıyorum hatta başka markaların fanlarını da takıyorum
Ekledim hocam üst yorumda intel monte aparatin da değişikliğe gidilmiş sıcak nokta teması var fark ondan kaynaklanıyor büyük oranda, iki üründe güzel dediğim gibi ayriyeten kullanmadığım için ne sorun yaşadılar bilemiyorum ama pro olmayan modelin amd aparatın da bir kaç kişi sorun yaşamış daha az sıkmak gerekiyor v.b. denmiş pro da onu da düzeltmişler yanlışım yoksa, genel hatları ile aynı duruyor iki üründe.

En tepedeki modelin adı nedir tam adı link atar mısın
daha sessiz olan ama rgb fansız olan modeli;
performance modelini 7800x3d ile kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,704
Üyeler
184,821
Son üye
güngör 5434