Neler Yeni

🔥İndirim Arctic MX-4 4GR 93,27 TL

2019 edition diye sahte olacak diye bir şey yok, bu ürün kendi sitesinde de vardı.

ama burdaki net sahte concord diye bir marka yapıştırmışlar satıcıya girip sattığı ürünlere bakın yine concord ismiyle dandik ürünler bulunuyor

ama burdaki net sahte concord diye bir marka yapıştırmışlar satıcıya girip sattığı ürünlere bakın yine concord ismiyle dandik ürünler bulunuyor
İlandaki sorun o zaten, 2019 olması değil :D

İlandaki sorun o zaten, 2019 olması değil :D
ilan komple yanlış zaten dandik bir macunu mx4 ismiyle ve fotoğraflarıyla satmaya çalışıyorlar şikayet edebilir miyiz acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer böyle bir nedenle şikayet edilebiliyorsa edelim

ilan komple yanlış zaten dandik bir macunu mx4 ismiyle ve fotoğraflarıyla satmaya çalışıyorlar şikayet edebilir miyiz acaba

eğer böyle bir nedenle şikayet edilebiliyorsa edelim
Trendyol olur gibi :D

agalar gidin 30 tl daha fazla verin yenisini alın ben guvenmedigim için geçen hafta 150 TL'ye aldım

Ürün concord marka zaten arctic dememiş başlıkta. Mx4 kelimesi ile kafa karıştırmış gibi.
Size şöyle bir seçenek sunuyoruz. Promo Code: DA-MX4-4GR %100 Orjinal Ürün
Ürün Kargo Dahil: 113 TL
Not: Promo Code 3 Kişi ile Sınırlıdır.

Kargoyla 113 TL zaten 15 TL daha fazla verip Amazondan alın kafanız rahat etsin.

Ürün concord marka zaten arctic dememiş başlıkta. Mx4 kelimesi ile kafa karıştırmış gibi.
Size şöyle bir seçenek sunuyoruz. Promo Code: DA-MX4-4GR %100 Orjinal Ürün
Ürün Kargo Dahil: 113 TL
Not: Promo Code 3 Kişi ile Sınırlıdır.
fkhdskhdk

@Mehmet Yılmaz adamlara firma yetkilisi şeyini niye vermediniz böyle komik duruyor :)

onun yerine bunu alın ben sipartiş ettim qr kodu da okuttum orjinal sitesinden doğrulattım orjinal ürün olduğunu 190 tl kargo ücretiyle 220ye çıkıyor

Arkadaşlar Trendyolda kafamıza göre ürün satamıyorsunuz. Hepsiburadada bu mümkün. Yetkili satıcı belgesi olmadan veya aldığın firmadan fatura göstermeden Satışa açamıyorsunuz ürünleri bilginize. Bu kişi Markanın önüne başka marka koyarak açmış ilanı belgesiz faturasız açmış olabilir kimse garantisini veremez orjinal olduğunun.

Başka marka koyarak dediğim " Tekil ürün oluştur " seçeneği ile kendi ürününü Trendyol Kütüphanesine işlemiş.

Arkadaşlar Trendyolda kafamıza göre ürün satamıyorsunuz. Hepsiburadada bu mümkün. Yetkili satıcı belgesi olmadan veya aldığın firmadan fatura göstermeden Satışa açamıyorsunuz ürünleri bilginize. Bu kişi Markanın önüne başka marka koyarak açmış ilanı belgesiz faturasız açmış olabilir kimse garantisini veremez orjinal olduğunun.

Başka marka koyarak dediğim " Tekil ürün oluştur " seçeneği ile kendi ürününü Trendyol Kütüphanesine işlemiş.
Trendyol TRnin alibabasi hdjsj

bu sahte

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,127
Üyeler
173,313
Son üye
takla
Geri