Neler Yeni

Arctic MX-4 Aldım Sıcaklık Arttı

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Arkadaşlar Teknobiyotik den MX-4 macununu aldım. Bildiğim kadarıyla burada orijinal satılıyormuş.
Bugün sürme işlemini yaptım ve ardından test ettim. Normalde stok soğutucu ile maks 75 derece görürken bunla 80 i gördü paşamız.
Sorun ne olabilir? Yoksa macun fake mi attı. Teşekkürler.

Edit: Sorun macunu az sürmemdeymiş. Silip yeniden biraz daha fazla sürünce sıcaklıklarda azalma oldu.

Son düzenleme:

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Tuğrul
Arkadaşlar Teknobiyotik den MX-4 macununu aldım. Bildiğim kadarıyla burada orijinal satılıyormuş.
Bugün sürme işlemini yaptım ve ardından test ettim. Normalde stok soğutucu ile maks 75 derece görürken bunla 80 i gördü paşamız.
Sorun ne olabilir? Yoksa macun fake mi attı. Teşekkürler.
Bro aynı muhabbet benim de başıma geldi ilk sürdüğümde sıcaklık değerleri neredeyse değişmedi gibi geldi bende fazla sürdüm sanıp temizleyip bi tabaka olacak şekilde sürdüm bu sefer de sıcaklıklar arttı. Tekrar açıp minnacık gpu ya minnacıkta soğutucu bloğa sürüp tekrar kapattım eski haline döndü. Çok mahfetmeden bir kaç defa dene...

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Bro aynı muhabbet benim de başıma geldi ilk sürdüğümde sıcaklık değerleri neredeyse değişmedi gibi geldi bende fazla sürdüm sanıp temizleyip bi tabaka olacak şekilde sürdüm bu sefer de sıcaklıklar arttı. Tekrar açıp minnacık gpu ya minnacıkta soğutucu bloğa sürüp tekrar kapattım eski haline döndü. Çok mahfetmeden bir kaç defa dene...
Hocam ne kadar minnacık? Bu seferde az sürmeyeyim çünkü.

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Tuğrul
Hocam ne kadar minnacık? Bu seferde az sürmeyeyim çünkü.
bezelye ve nohut muhabbeti istediğim sonucu vermedi, klasik gpu, cpu üzerine yayma şeklinde sürdüm. Çizgi tekniğiyle hem bloğa yaydım, hem de chipset'e yaydım ikisi de dibi görünmeyecek ama ince bi katman olacak şekilde ayarladım. Sonuç iyi

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
bezelye ve nohut muhabbeti istediğim sonucu vermedi, klasik gpu, cpu üzerine yayma şeklinde sürdüm. Çizgi tekniğiyle hem bloğa yaydım, hem de chipset'e yaydım ikisi de dibi görünmeyecek ama ince bi katman olacak şekilde ayarladım. Sonuç iyi
Ben sizin yarınız kadar yapmışım o zaman. Sanırım sorun az sürmemde olabilir.

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Tuğrul
Ben sizin yarınız kadar yapmışım o zaman. Sanırım sorun az sürmemde olabilir.
Söylediğim gibi bende 2. sefer ince bi tabaka sürmüştüm ve 4 derece bir artış olmuştu. Bu arada sıcakların etkisiyle çok ısınıyorda olabilir çok kafanızı takmayın (35 derecede gpu tam yükte 81-82 derece oluyordu, hava 20 dereceye düşüncede bir test ediyim dedim 76 yı geçmedi.)

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Top Bottom