Madem bu şekil bir iade durumu var, o zaman denemekten zarar gelmez.hocam canlı destekten bilgi aldım sahteyse para iadesi yapılacakmıs sahteyse bile bedava termal macun almıs oluruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valla yorumları iyi duruyor hocam alın zaten orijinql değilse paranızı geri veriyorlar
Ürünü almadım almam da ama senin çinden orijinal ürün beklemeyin demene laf ettim. İyi ama öğrenmişsin bari elindeki ürünlerin çin malı olduğunu.Sen doğmadan önce ben uzak doğudan alışveriş yapıyordum ufaklık). Çin'de ürünler ikiye ayrılır. Çin'de ürettirilen ve Çin'lilerin ürettiği replika ürünler. Ürün eline geçince senin de haberin olur merak etme.
Diger arkadaslar gerekli bilgileri vermisler attigin sahte urunlu linkten gonlunce alabilirsin. Biraz arastirma yapmak zor olmamali tecrubesizligine verdim. Iyi forumlar...144 TL'ye mx4 bul 100 tane alıcam indirim de begendiremiyoruz
onun bugu var hocamBu temu da alt limit yok mu şu anda? 800 liralık birşeyler var deniliyordu
bende ona güvendim hocamPaketlemesi barkod vs. orjinal gibi duruyor.
toplu alıp satabilirsen güzel kar edersin aslındahttps://share.temu.com/dO61BJSUuYA arkadaşlar temuda mx4 termal macun 90 TL'ye satılıyor yorumları iyi gibi ben kaptım 1 tane
kendini kandırma sahte iştebu almayın diyenler 2 hafta sonra sahibindende ilan açacak tayfa ben simdiden diyim.