nasıl yaptınız hocamneden öyle diyorsunuz ki hocam müşteri hizmetleri ile kısa bir konuşma ile 71 TL'ye
nasıl yaptınız hocamneden öyle diyorsunuz ki hocam müşteri hizmetleri ile kısa bir konuşma ile 71 TL'ye
hala şu temu aliexpres gibi yerlerden alışveriş yapan türk'üm diye gezmesin yazık size ucuz diye kolayınıza geliyor neden ucuz olduğu aklınıza gelmiyor ama bi türk olarak hepinizden utanıyorum
2 hafta sonra forumda temu cakma mx-4 diye konular acılmazsa bişey bilmiyorumbu almayın diyenler 2 hafta sonra sahibindende ilan açacak tayfa ben simdiden diyim.
dostum bu bencil bakış açından önce bir kurtul, öyle konuşalım. kendini kandırmadan kastın ne senin? ürünün sahte olup olmamasıyla ilgilenmiyorum ki. yazdığımı tekrar oku istersen. ürün sahte de olsa orjinal de olsa birileri bunu satmak için alacak. daha detaylı açıklamam gerekirse lütfen belirt.kendini kandırma sahte işte
nasıl 71e geldi ?neden öyle diyorsunuz ki hocam müşteri hizmetleri ile kısa bir konuşma ile 71 TL'ye geldi ürün
yani ne gerek var anlamıyorumSahte zaten.
Alıntıyı görüntüle
niye açılsın la zaten 200 lira mı nebu almayın diyenler 2 hafta sonra sahibindende ilan açacak tayfa ben simdiden diyim.