başlığı düzenledim ayrıca en ucuz 300 tl trde o paraya 2 tane alırsın temudankeske baslikta temu diye belirtseydiniz... ayrica vergiyle cartla curtla ayni fiyata geliyor trden almak varken neden temudan alayim? Indirim felan yok...
ne alaka?hala şu temu aliexpres gibi yerlerden alışveriş yapan türk'üm diye gezmesin yazık size ucuz diye kolayınıza geliyor neden ucuz olduğu aklınıza gelmiyor ama
vergi dahil 144 e geliyor hocamAz önce 90 tl değil miydi bana ürün sahte gibi geldi temudan bu zamana kadar düzgün kaliteli mal görmedim
alakası burda anlatamayacağım kadar derin git biraz araştırma yap.ne alaka?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
vergi dahil 144 e geliyor hocam
üzerindeki kıyafet bile çin malı ne zannediyorsun ki ? temu boykot eden tayfadansan hiç konuşma gereği bile duymayacağımalakası burda anlatamayacağım kadar derin git biraz araştırma yap.
Hocam bana sahte gibi geldi üstüne birde çinden geliyor yüzde 90 sahtene alaka?
vergi dahil 144 e geliyor hocam
bende sana laf anlatacak gereği duymuyorum o yüzden araştırma yap diyorum zaten gereksiz insanüzerindeki kıyafet bile çin malı ne zannediyorsun ki ? temu boykot eden tayfadansan hiç konuşma gereği bile duymayacağım
olabilir hocam geldiginde kodu okutacagım eğer sahteyse para iadesi saglıyor zaten temuHocam bana sahte gibi geldi üstüne birde çinden geliyor yüzde 90 sahte
ben deniyorum hocam sansımı 1 döner parası bile degilO taraflardan gelen kaliteli ürün şahsen hiç görmedim.
Kaliteliyse de zaten globale giden ve fiyatı aynı olan şeylerdir genelde.
Tabi denemek isteyen deneyebilir.
doğum gununuz kutlu olsun hocam bu aradaO taraflardan gelen kaliteli ürün şahsen hiç görmedim.
Kaliteliyse de zaten globale giden ve fiyatı aynı olan şeylerdir genelde.
Tabi denemek isteyen deneyebilir.
Yani denenebilir tabi, beklemesi falan sıkıntı oluyor bunları.olabilir hocam geldiginde kodu okutacagım eğer sahteyse para iadesi saglıyor zaten temu
ben deniyorum hocam sansımı 1 döner parası bile degil
doğum gununuz kutlu olsun hocam bu arada
bir çok temu siparisim var ya beklerim sıkıntı degilYani denenebilir tabi, beklemesi falan sıkıntı oluyor bunları.
Teşekkür ederim, foruma girince gördüm ben bile unutmuştum.![]()