TinerciAlper
80+ Gold
Dahası
termal macun bozuluyor mu skt vb güneş görmeyen yerde saklasam uygun diye alasım geliyo ihtiyacım yok amaiyi fiyat
kutusunda korursan bişe olmaz skt falan yoktur. 10grlık 20grlık kullanıyoruz işyerinde bişe olmuyo aylarca.termal macun bozuluyor mu skt vb güneş görmeyen yerde saklasam uygun diye alasım geliyo ihtiyacım yok ama
Arada çok fark var mı benim işlemci çok ısınıyor kaliteli bir şey almam lazım.Mx4 istiyenlere hepsiburada saticili 139 TL
Normalde 2 kati fark vardi o zaman mx4 daha mantikli olabilirdi de su an mx6 alin gecin derim.Arada çok fark var mı benim işlemci çok ısınıyor kaliteli bir şey almam lazım.
Cok emin degilim ama mx4 odul almis bir macun diye biliyorum mx6 yi hic kullanmadim cok fark olacagini dusunmuyorum bu gun mx4 siparisi gectim konusu acildigi icin paylastim bendeArada çok fark var mı benim işlemci çok ısınıyor kaliteli bir şey almam lazım.
Mx6 nin iletkenligi nedir acaba mx4 un 8.5 olmasi lazimNormalde 2 kati fark vardi o zaman mx4 daha mantikli olabilirdi de su an mx6 alin gecin derim.
Cidden 2 kat mı fark var o zaman 40 liraya değerNormalde 2 kati fark vardi o zaman mx4 daha mantikli olabilirdi de su an mx6 alin gecin derim.
Forumlarda baktim azcik bu 7.5 mus bende anlayamadim neden daha dusukkiMx6 nin iletkenligi nedir acaba mx4 un 8.5 olmasi lazim
yok hayir o anlamda degilCidden 2 kat mı fark var o zaman 40 liraya değer