Neler Yeni

🔥İndirim ARCTIC MX-6 (4 g) 180TL

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,629
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Düşük olması daha mı kötü? İyi mi kötü mü şimdi :D
Hocam daha kotu fakat Mx 6 yuzde 20 25 daha performanslıymıs Mx 6 alın gecin derim arada 40 TL fark var he bu fark 100 olsaydı o zaman dusunulurdu

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,224
İsim
Abdullah Aydoğdu
Hocam daha kotu fakat Mx 6 yuzde 20 25 daha performanslıymıs Mx 6 alın gecin derim arada 40 TL fark var he bu fark 100 olsaydı o zaman dusunulurdu
Anladım reis. Peki bu 4 gr kaç kullanımlık oluyor? Tek kullanımlıksa pahalıymış yahu. Fan alayım daha iyi :D

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,629
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Anladım reis. Peki bu 4 gr kaç kullanımlık oluyor? Tek kullanımlıksa pahalıymış yahu. Fan alayım daha iyi :D
Yok hocam ne tek kullanımlığo 4 kere sıkarsınız bunu he en kötü 3 diyelim

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,629
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman

BLCK_HCKR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mert Kaya
İlgilendiği Kategoriler
Overclock, hardware.
MX-6'nın olayı viskozitesin yüksek olması arkadaşlar, laptoplarda pump-out durumuyla karşı karşıya kalmak istemiyorsanız MX-6 daha iyi bir seçenek olur.

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Emre
Videoda aralarında fark yok gibi ama max 1 derece oynamış
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci i9-10850k

Ekler

• Screenshot_20230814_232746_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_20230814_232746_com.google.android.youtube.jpg
    910.8 KB · Hit: 107

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
Zaten üst seviye birçok termal macun arasında maks 2-3 derece fark oluyor . Mx 6 baya yenilendi . İlk önce Mx 5 çıktı formül tutmadı . Sonra tuttu dediler adını değiştirdiler yine seri üretimde farklar vardı . Sonra tekrar tek formül tutturdular Mx 6 da bu iyi dediler ki o da neredeyse sürülmüyordu . Yapış yapıştı. En son doğru formu yakaladılar . Bu satın aldığınız teknobiyotiğin gönderdiği en güncel sürüm . Gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz . Min 8 kere kullanılır . Taş gibi macun ilk 3 de zaten . Dayanımı da Mx 4 den daha iyi . Anlık sıçramalar daha az yaşanıyor , mx4 ile en büyük farkı da bu. Anlık sıçrama durumunun nth 2 gibi önüne geçmiş olması . Özellikle laptop ve kule tipi soğutucular için tavsiye ederim . Keyifli forumlar .

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Ömür AYCIL
Zaten üst seviye birçok termal macun arasında maks 2-3 derece fark oluyor . Mx 6 baya yenilendi . İlk önce Mx 5 çıktı formül tutmadı . Sonra tuttu dediler adını değiştirdiler yine seri üretimde farklar vardı . Sonra tekrar tek formül tutturdular Mx 6 da bu iyi dediler ki o da neredeyse sürülmüyordu . Yapış yapıştı. En son doğru formu yakaladılar . Bu satın aldığınız teknobiyotiğin gönderdiği en güncel sürüm . Gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz . Min 8 kere kullanılır . Taş gibi macun ilk 3 de zaten . Dayanımı da Mx 4 den daha iyi . Anlık sıçramalar daha az yaşanıyor , mx4 ile en büyük farkı da bu. Anlık sıçrama durumunun nth 2 gibi önüne geçmiş olması . Özellikle laptop ve kule tipi soğutucular için tavsiye ederim . Keyifli forumlar .
Senelerdir 10 seneden fazla mx4 kullanıyorum bu anlık sıçrama nedir ısının bir anda artmasindami bahsediyorsun ve mx4 e gore avantajı olacaksa alıcam

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,938
İsim
Hacı
Ekran kartında MX4 ün 1 ayda kurumasından usanmıştım. Aldım MX6 MX4 fiyatına olunca. Bir de bunu deneyelim :)

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,112
İsim
Ömer Murat KARACA
En son 175'ten 2 tane 8GR MX-4 aldıydım. 1 aydır kapalı kutu duruyor evde. Önceki 8GR'lık olanın bitmesini bekliyorum. Bunu da alırsam evde ölür gider😅

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Barış
Bu konudaki yani amazondaki en güncel sürüm mü hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,538
Üyeler
167,325
Son üye
slmlarrrr
Top Bottom