Neler Yeni

🔥İndirim Arctic MX-6 8 gr Termal Macun 🔥316 TL

bu mx6 yı geçen sene aldım hala kullanamadım ya
Ben laptopa da kasayada kullandım, laptopta iyi performans verdi, pumpout yapıyor diyorlar ama bilmiyorum açıp bakmadım.
Kasada çok bi fark göremedim, stok termal macun vardı normalde. Renderda 2 derece falan düştü heralde

Daha iyi modeller epeyce var ama önerdiğiniz ürün 8 kat pahalı.

Evet ben de bunu kullanıyorum tabi ki daha iyi ancak birisi 8gr birisi 1gr.

Thermal Grizzly 8gr ve benzer bir fiyatta satıcı teknobiyotik (güvenilir denilmiş sanırım ben de daha önce alışveriş yapmıştım fakat tam hatırlamıyorum güvenilirse neredeyse aynı fşyata aynı gramajda thermal grizzly)

Hocam maalesef bilgim yok. İşlemcinin mandalını çıkar istersen komple işlemciyi soğutucu ile anakarttan çıkar ince birşeyle kazıyarak çıkarmayı dene istersen
valla denedimde olmuyor anakart kırılcak

Thermal Grizzly 8gr ve benzer bir fiyatta satıcı teknobiyotik (güvenilir denilmiş sanırım ben de daha önce alışveriş yapmıştım fakat tam hatırlamıyorum güvenilirse neredeyse aynı fşyata aynı gramajda thermal grizzly)
1gr olanla senin attığın farklı ürün

valla denedimde olmuyor anakart kırılcak
Hocam yukarı doğru çekmek yerine soğutucuyu bi sağa bi sola çevirerek yavaş yavaş yukarı çekersen çıkartabilirsin belki direkt yukarı çekmek yerine daha doğru bir yöntem olur.

Son düzenleme:
arkadaslar uzunn zamadır bakım yapılmamıs laptop içinn satınn aldım iptal mi edeyim yorumlarıız kotu gibi

Geri