Neler Yeni

🔥İndirim Arctic MX-6 8 gr Termal Macun 🔥316 TL

Byte

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Burak B
Ben de hepsiburada satıcısından Thermal Grizzly aldım ama kupkuru olmuş süremedim çöp oldu. Raf ömrü geçiyor sanırım bunların. 2 yıl önce TX marka 30 liraya aldığım hala kıvamlı ve sıvı halde. Çok tuhaf.

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Enis Solak
Ben de hepsiburada satıcısından Thermal Grizzly aldım ama kupkuru olmuş süremedim çöp oldu. Raf ömrü geçiyor sanırım bunların. 2 yıl önce TX marka 30 liraya aldığım hala kıvamlı ve sıvı halde. Çok tuhaf.
Kryonaut'un çabuk katılaştığı söyleniyor o konuda bir şey söyleyemem ancak başka markaların ürünlerinin de bilinen satıcılardan sahte versiyonlarının geldiğini okudum bir kaç forumda, tamamen şans yani. Ha güvenilir satıcıdan alıp sağlam kazığa bağlamak lazım tabi orası ayrı.

borkburak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Burak Börk
Hoesiburadanın sattığı mx-6 nın orijinallikten yana bir sıkıntısı yok. Orjinallik kodunu okuttuğum da doğrulandı. Ancak ürünün tarihinin geçtiğini düşmüyorum. Bence indirim yapmış olmalarının sebebi de budur. Aynı mx-6dan jumbum sitesinden sipariş verdim yarın elime ulaşacak. İsterseniz bekleyin yarın o da geldikten sonra ikisi arasında fark olursa buradan sizlerle paylaşayım.

Top Bottom