Neler Yeni

🔥İndirim Arctic Mx-6 Ultra Yüksek Performanslı Termal Macun - 4gr (AR-ACTCP00080A) 309₺

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
939
İsim
Ahmet Yıldırım
Laptop için kesinlikle almayın ,2 hafta da pump out oluyor
Mx-6 kullandım ciddi sıcaklık düşüşü oldu. İçini açmadan pump out olup olmadıgını nasıl anlıyorsunuz? 2 hafta oldu hala performanslı çalışıyor.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,529
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
hocam emin miyiz çünkü ben sürekli değişim yapıyorum beğendiklerimden biri mx6 kıvamdan dolayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan mx6 sürülü benim kombide Thermal grizzly hydronaut kullandım bundan bir önceki sefer 2.5 hafta sonra ısınınca baktığımda pump out olmuştu evet ama mx6 da şuan öyle bir problem yaşamadım
Kasa için güzel macun ama laptoplar fazla ısındığı için macunun kıvamından dolayı çok kısa sürede dışarı taşıyor.

Mx-6 kullandım ciddi sıcaklık düşüşü oldu. İçini açmadan pump out olup olmadıgını nasıl anlıyorsunuz? 2 hafta oldu hala performanslı çalışıyor.
Hocam 4gr vardı bende 4 farklı cihaz da kullandım ,kendi cihazımda toplam 3 kere değiştirdim. Birkaç hafta sonra sizinde muhtemelen dışına taşıcak laptop ise. Macun üstünde durmuyor .
Technopat ta konusu var kullananlar aynı şeyden şikayetçi. genel oalrak laptoplar için cıvık macun kullanılmamalı

~helloworld

80+ Bronze
Kasa için güzel macun ama laptoplar fazla ısındığı için macunun kıvamından dolayı çok kısa sürede dışarı taşıyor.

Hocam 4gr vardı bende 4 farklı cihaz da kullandım ,kendi cihazımda toplam 3 kere değiştirdim. Birkaç hafta sonra sizinde muhtemelen dışına taşıcak laptop ise. Macun üstünde durmuyor .
Technopat ta konusu var kullananlar aynı şeyden şikayetçi. genel oalrak laptoplar için cıvık macun kullanılmamalı
Daha iyisi yok ki hocam monstera sürdüyseniz hemen akar tabii. Ben daha iyi kıvamlı kullanmadım performansı iyi olan peltier mi koyayım napayım sjshwhhdhs

~helloworld

80+ Bronze
Öneriniz ne olur hocam? Mx4 yada başka bir marka mı?
Ben thermal grizzly hydronaut ,mx4 ,mx6, thermaltek tf9 mu tf6 mi sogutucu icinden cikan onu da kullandim ama en beğendiğim genel olarak mx6 oldu

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,529
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Daha iyisi yok ki hocam monstera sürdüyseniz hemen akar tabii. Ben daha iyi kıvamlı kullanmadım performansı iyi olan peltier mi koyayım napayım sjshwhhdhs
Sadece bende olan bir durum olsa anlarım ama sorunu yaşayan başkalarıda var. Yoksa monstera en iyisinide sürsen fayda etmez

~helloworld

80+ Bronze
Sadece bende olan bir durum olsa anlarım ama sorunu yaşayan başkalarıda var. Yoksa monstera en iyisinide sürsen fayda etmez
Hocam tabii ki illaki her macunu beğenmeyen vardır da benim genel olarak en memnun kaldiğim bu ,eğer daha iyi önerisi olan varsa söylesin de bir ara alip deneyeyim

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
939
İsim
Ahmet Yıldırım
genel oalrak laptoplar için cıvık macun kullanılmamalı
Mx 6 cıvık değil ki tam tersine çok katı bir macun. Sürerken inanılmaz zorlandım. Ondan önce zalman stc8 kullandım o bile pump out yapmadı mx6'ya göre oldukça cıvık bir macun.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,529
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Mx 6 cıvık değil ki tam tersine çok katı bir macun. Sürerken inanılmaz zorlandım. Ondan önce zalman stc8 kullandım o bile pump out yapmadı mx6'ya göre oldukça cıvık bir macun.
Isınmayan bur cihaz vardır sizde muhtemelen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,312
Üyeler
172,817
Son üye
berat_slv
Top Bottom