exclusive gamer
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
Son düzenleme:
4 gramı 700-750 TL civarına düşüyor 2 gram için pahalı bana kalırsaARCTIC MX-7 (2 g) - CPU, konsol, grafik kartı, dizüstü bilgisayar, işlemci, uzun süre, koşulsuz, non capacitiva için termal makarna termal makarna https://amzn.eu/d/027V3Goe
valla bana da pahalı geldi kardeş.4 gramı 700-750 TL civarına düşüyor 2 gram için pahalı bana kalırsa
Öyle bir fiyat yok şu anda 440 lira kargo ile beraber 600 liraya geliyor 2 GSıcak değil
Bu fiyata da satıldı sıcak değilÖyle bir fiyat yok şu anda 440 lira kargo ile beraber 600 liraya geliyor 2 G
mx4ü sürmek daha kolayMx4 ten 1 derece daha mı iyi çok az fark var mx4 alıp geçerim
Mx4 artık alınacak macun değil. Önemli olan sadece derece değil artık pump out olmasın diye macunlar çok yoğun. Mx4 ü laptoplarda kesinlikle tavsiye etmiyorum pump out garanti. Reddit mx4 pump out şikayetleriyle dolu.Mx4 ten 1 derece daha mı iyi çok az fark var mx4 alıp geçerim
Ne alaka sonuçta indirimli fiyat koydum satılmış olması ilgilendirmiyor şuan o fiyat yoksa sayılmazBu fiyata da satıldı sıcak değil
799 tl ye 8g var zaten isteyen onu alsın ben bunları koydum8 gramını 800 e almıştık bence fırsat değil.