Yardım Arctic nova pro wireless'i değiştirmeli miyim sizce ?

Krmm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
268
Arkadaşlar bu kulaklıkta sonar açıkken pubg'de ses kasılmıyor. Sonarı kapatıyorum ayak sesleri daha iyi oluyor. Fakat sonar kapalıyken de müzik dinlerken basları hissetmiyorum. Habire sonarı aç kapa yapmak da istemiyorum. Buna nasıl çözüm bulacam ? Bu kulaklık biraz hayal kırıklığı yaratıyor bende. Acaba boşa kuruntu mu yapıyorum diye düşünüyorum. Fakat bir yandan da satsam yerine ne alacağımı da bilmiyorum açıkçası. Ne tavsiye verirsiniz ?

Vallahi hocam o kulaklıktan memnun olamıyorsanız size stüdyo kalitesinde kulaklık lazım herhalde😅 emin olun piyasadaki en iyi oyuncu kulakliklarindan biri

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Krmm
aç kapat yapmak yerine sonardaki ses ayarlarından oyuna göre ses profillerini deneyebilirsin veya müzik için aynı şekilde

• Beğen
Sonar GG yazılımını nasıl kullanacağınızı öğrenin. Her şey daha net olacaktır.

• Beğen
normal eq ayarı yapıp müzik dinleyeceğiniz zaman eq açıp oyun sırasaında kapatabilirsiniz kulaklıkla bir alakası yok müzik için olan ayar tabii ki oyunda iyi performans göstermez

• Beğen
Sonar GG yazılımını nasıl kullanacağınızı öğrenin. Her şey daha net olacaktır.
Siz biliyor musunuz kullanmayı hocam bana fikir verseniz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aç kapat yapmak yerine sonardaki ses ayarlarından oyuna göre ses profillerini deneyebilirsin veya müzik için aynı şekilde
normal eq ayarı yapıp müzik dinleyeceğiniz zaman eq açıp oyun sırasaında kapatabilirsiniz kulaklıkla bir alakası yok müzik için olan ayar tabii ki oyunda iyi performans göstermez
Önerebileceğiniz bir ayar var mı çok kurcaladım da kafam karıştı.

Müzik ile oyun kategorisini ayrı tutabiliyorsunuz yazılımda.
Siz biliyor musunuz kullanmayı hocam bana fikir verseniz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önerebileceğiniz bir ayar var mı çok kurcaladım da kafam karıştı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,018
Üyeler
175,149
Son üye
efeefe5252
Geri