The Magma Boss
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,464
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki arctis 3 nasıldır. 1 mi 3 mü sizce?onu sen bilirsin![]()
Peki arctis 3 nasıldır. 1 mi 3 mü sizce?onu sen bilirsin![]()
arctis 1 veya 7 den sonra 3 kulaklık değil dersinPeki arctis 3 nasıldır. 1 mi 3 mü sizce?
bence arctis 5 rgb aydınlatmasıyla iyi gözüküyor ama arctis 3 de güzeldir ama 2019 edition olamsı lazım ama bence simdi alma dolar 6.77 biraz bekle bencePeki arctis 3 nasıldır. 1 mi 3 mü sizce?
arctis 1 veya 7 den sonra 3 kulaklık değil dersin
arctis 1 wireless çok rahat kullnıyorumSteelseries in bu iki kulaklığı arasında kaldım. Hem telefonda hem bilgisayarda kullanmak için hangisi daha avantajlı? Ayrıca mikrofon da önemli tabi ki. Yardımcı olur musunuz?
her şey aydınlatma değilbence arctis 5 rgb aydınlatmasıyla iyi gözüküyor ama arctis 3 de güzeldir ama 2019 edition olamsı lazım ama bence simdi alma dolar 6.77 biraz bekle bence
hayır bende o anlmada demdim arctis 1 wirelles alabilir ışığa para vermek yerinebende 5 kullanıyorum baya iyi bence
Arctis 1 şu an baya bi cezbetti açıkçası. Teşekkürler yorumunuz içinarctis 1 veya 7 den sonra 3 kulaklık değil dersin
Evet şu virüs olayı bitsin sonra almayı düşünüyorum ben de.bence arctis 5 rgb aydınlatmasıyla iyi gözüküyor ama arctis 3 de güzeldir ama 2019 edition olamsı lazım ama bence simdi alma dolar 6.77 biraz bekle bence
Dostum peki Cloud 2 arctis 1 in yanında daha mı iyidir daha mı kötüdür?arctis 1 wireless çok rahat kullnıyorum
kanka şimdi arctis 1 sana ses kartı olmadın 7.1 sunuyor windows soniz ile birlikte cloud e de çok iyi bir kulaklık ama arctis 1 alıp eqolizer ayarlarını yapıp telfonundanda kablosuz şekilde kullanbirisinDostum peki Cloud 2 arctis 1 in yanında daha mı iyidir daha mı kötüdür?
Teşekkürler dostumkanka şimdi arctis 1 sana ses kartı olmadın 7.1 sunuyor windows soniz ile birlikte cloud e de çok iyi bir kulaklık ama arctis 1 alıp eqolizer ayarlarını yapıp telfonundanda kablosuz şekilde kullanbirisin