Neler Yeni

arctis 1 wireless 7.1 yapılır mı?

Pawters

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Enes can AKAR
oyunlarda 7.1 daha iyiymiş diye duydum ama ben 7.1 bir kulaklıkla oynamadım o yüzden arctis 1 wireless alsam bile çok farketmem diye düşünüyorum ama duydum ki sanal olarak 7.1 yapılabiliyormuş bunu nasıl yaparım öğrenmek istedim.

T.P.G.

80+ Titanium
teşekkürler cevabın için ama neden kötü bilmek isterim
Sanal olarak bazıları dışında kötü. Arctis 1 wireless SSE3 ile 7.1 desteklemiyor sanırsam. O yüzden Windows'tan açman gerek. Ben sana diyeyim kendin dene daha kötü olduğunu görürsün.

Ses simgesi>sağ tık>Windows Sonic (uzamsal ses)

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Sanal olarak bazıları dışında kötü. Arctis 1 wireless SSE3 ile 7.1 desteklemiyor sanırsam. O yüzden Windows'tan açman gerek. Ben sana diyeyim kendin dene daha kötü olduğunu görürsün.

Şuan yaptım arkada hocam konuşuyor ama fark hissetmedim. Logitech G432 kulaklığım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows sonic yapıyorum ses bi anlık gidiyor sonra tekrar kapalı oluyor.

T.P.G.

80+ Titanium
Şuan yaptım arkada hocam konuşuyor ama fark hissetmedim. Logitech G432 kulaklığım.

Windows sonic yapıyorum ses bi anlık gidiyor sonra tekrar kapalı oluyor.
İşte dediğim gibi fark etmiyor :D. Hatta dip ses yapıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
mr bruj
oyunlarda 7.1 daha iyiymiş diye duydum ama ben 7.1 bir kulaklıkla oynamadım o yüzden arctis 1 wireless alsam bile çok farketmem diye düşünüyorum ama duydum ki sanal olarak 7.1 yapılabiliyormuş bunu nasıl yaparım öğrenmek istedim.
7.1 cidden işe yarıyor yapay da olsa. Adamların yerini direk tespit edebiliyorsun. İlk 7.1'li kulaklık aldığımda baya beğenmiştim. Ama Arctis serisi alınmaz.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0

T.P.G.

80+ Titanium
o zaman steel series driver dan ayar yapmak daha mantıklı değil mi?
öyle ama 7.1 desteği yok galiba Arctis 1'in

Da hocam ben kulaklıklar için sonic e basıyorum ses anlık gidiyor sonra otomatik kapalı oluyor. Test bile edemedim.
bilemiyorum

7.1 cidden işe yarıyor yapay da olsa. Adamların yerini direk tespit edebiliyorsun. İlk 7.1'li kulaklık aldığımda baya beğenmiştim. Ama Arctis serisi alınmaz.
eğer güzel yazılımlı olursa evet, ama her sanal 7.1 iyi olmuyor

Pawters

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Enes can AKAR
arctis serisi neden alınmaz merak ettim sunduğu özellikler çok güzel( 7.1 yok o ayrı)

T.P.G.

80+ Titanium
arctis serisi neden alınmaz merak ettim sunduğu özellikler çok güzel( 7.1 yok o ayrı)
ses anlamında rakiplerinden çok geriler. rahatlık isteyenlere ideal. ben Cloud Alpha ile Arctis 5 takas ettim rahatlık için ses arasında arada bariz fark var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,602
Üyeler
168,320
Son üye
ialoc
Top Bottom