Arctis 1 wireless mi Arctis 5 mi

Merhaba arkadaşlar kulaklığım bozuldu 900 lira gibi bir bütçem var sizce arctis 1 wireless mi almalıyım yoksa arctis 5 mi pek düzgün inceleme bulamadım arctis 5 in kararsızım yardım ederseniz sevinirim ^^ . Eğer bildiğiniz başka güzel kulaklır varsa yazarsanız sevinirim teşekkürler şimdiden .
İkiside parasını hak etmeyen kulaklıklar. Cloud 2 Cloud Alpha S vs alın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam burda HyperX Razer konuşuyoz Rampage:D?
Wireless olduğu ve 550 tl olacağı için olabilir. Gayet iddialı bir kulaklık ve bu konuda uzman olan FuryLevel adlı youtube kanalı ile beraber geliştirdi Rampage

İkiside parasını hak etmeyen kulaklıklar. Cloud 2 Cloud Alpha S vs alın

Wireless olduğu ve 550 TL olacağı için olabilir. Gayet iddialı bir kulaklık ve bu konuda uzman olan FuryLevel adlı youtube kanalı ile beraber geliştirdi Rampage
Biliyorum zaten. Ama yine de güvenemiuorum. 550tl wireless üstüne Cloud Alpha S seviyesinde.. Sanmam.

Deneyimledim, Drop Plus ile Cloud II arasında doğru düzgün fark yok.
Fury X bunun bir tık üstü zaten bu seviyede.
Marka düşmanlığı yapmaya gerek yok.
Hem Wireless hem Cloud II seviyesinde.
Gayet önerebilirim, Furylevel'in kulaklığı.
Adamda Alpha S var doğru düzgün fark yok diyor.
Lakin ne kadar doğrudur bilemem.
Fakat Cloud II ayarında olduğundan eminim.
Alpha dan daha rahat olacağına da eminim.
Alpha S tasarımı ve onun pedlerini kullanıyor.
Şahsen ben gayet önerebilirim.
Marka düşmanlığı değil. Ama o kadar da iyi olamaz. Sanmıyorum ama deneyimlemek lazım.

Bende kulaklık çıkartsam bir marka ilr bende Alpha S seviyesinde derim.

Biliyorum zaten. Ama yine de güvenemiuorum. 550tl wireless üstüne Cloud Alpha S seviyesinde.. Sanmam.

Marka düşmanlığı değil. Ama o kadar da iyi olamaz. Sanmıyorum ama deneyimlemek lazım.

Bende kulaklık çıkartsam bir marka ilr bende Alpha S seviyesinde derim.
1 saat oldu çıkalı aldım gitti.
Gelince incelemesini yaparım, güvenim tam.
30 TL kupon da vardı 520 oldu.

1 saat oldu çıkalı aldım gitti.
Gelince incelemesini yaparım, güvenim tam.
30 TL kupon da vardı 520 oldu.
benimde sana güvenim tam :). iyi bir kulaklık olduguna eminim ama Cloud serisi gibi üst seviyede bile geçen çok az kulaklık olan (Sennheiser) bir seri ile 350-550 tl lik kulklıkların karşılaştırılması pazarlma taktiği.

Anakartlardaki ses yongalarıyla alakalı.

Anladım. ALc887 bulunmakta. Cloud Alpha yı besleyemez Kraken T.E. alın.
Benim anakartım çok alt segment (B450M S2H), ben bu anakartla hangi kulaklıklar dan kaçınmalıyım? Şu an bir etkinlikte kazandığım HyperX Cloud Core Stinger kullanıyorum. Bir sorun olur mu?

Benim anakartım çok alt segment (B450M S2H), ben bu anakartla hangi kulaklıklar dan kaçınmalıyım? Şu an bir etkinlikte kazandığım HyperX Cloud Core Stinger kullanıyorum. Bir sorun olur mu?
Sıkıntı olmaz. Zaten piyasada Cloud Alpha ve Silver dışında 1400 1700tl civarlarına kadar anakartı önemseyen kulaklık yok. Çoğui ALC887 de iyi iş yapabiliyor. Ancak Cloud Alpha alırsanız yanına bir ses kartı almanız daha iyi olur ki onu alana kadar Alpha S alınır.

Sıkıntı olmaz. Zaten piyasada Cloud Alpha ve Silver dışında 1400 1700tl civarlarına kadar anakartı önemseyen kulaklık yok. Çoğui ALC887 de iyi iş yapabiliyor. Ancak Cloud Alpha alırsanız yanına bir ses kartı almanız daha iyi olur ki onu alana kadar Alpha S alınır.
çok teşekkür ederim ilginiz için iyi günler kraken t e alıyorum

Merhaba arkadaşlar kulaklığım bozuldu 900 lira gibi bir bütçem var sizce arctis 1 wireless mi almalıyım yoksa arctis 5 mi pek düzgün inceleme bulamadım arctis 5 in kararsızım yardım ederseniz sevinirim ^^ . Eğer bildiğiniz başka güzel kulaklır varsa yazarsanız sevinirim teşekkürler şimdiden .
700 tl ye kraken Tournament edition al mis gibi

Geri