Arctis 3 mü 5 mi

Oduncu

80+
Reaksiyon skoru
37
Herkese iyi akşamlar. Steelseriesin konfor olarak çok iyi olduğunu duydum o yüzden seçimimi daralttım şu an. Stereo ses kalitesi olarak ikisi arasında çok fark mı? Bi de sizce fiyat performans 7.1 kulaklıklar(mesela James Donkey 712) bu arctis 3ten daha iyi ses verir mi? Arctis 3ün ses kalitesi hakkında olumsuz yorumlar gördüm o yüzden soruyorum. Şimdiden teşekkürler

Arctis 5 daha iyi tabii ki.

Herkese iyi akşamlar. Steelseriesin konfor olarak çok iyi olduğunu duydum o yüzden seçimimi daralttım şu an. Stereo ses kalitesi olarak ikisi arasında çok fark mı? Bi de sizce fiyat performans 7.1 kulaklıklar(mesela James Donkey 712) bu arctis 3ten daha iyi ses verir mi? Arctis 3ün ses kalitesi hakkında olumsuz yorumlar gördüm o yüzden soruyorum. Şimdiden teşekkürler
Tartışmasız Artics 5

Arctis 5

Daha iyi olduğunu düşünüyorum tabi ki ancak arada 250-300 tl fark var. Buna değer mi sizce? Test etme deneyiminiz oldu mu
Ben olsam kulaklığa 800TL vermezdim alırdım bir tane Medusa geri kalan paraya da RAM alırım miss.

Arctis 5 çok daha iyi evet. Peki arctis 3 ve James Donkey 712 gibi ses kartlı kulaklıklar arasında fark var mı? Sadece ses kalitesi açısından bakarsak arctis 3 kesinlikle daha iyi diyebilir miyiz

Arctis 3, JD benzeri markaların modellerinden iyidir. Arctis 5 ise çok daha iyidir. Hatta şu an 1000 TL altı tüm kulaklıkları tokatlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,367
Üyeler
188,411
Son üye
XanewwX
Geri